Dansk
Gamereactor
nyheder
Star Fox Zero

Rogue One-manuskriptforfatter vil lave Star Fox-film

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Netop fordi spilmediet vokser sig større og mere indflydelsesrigt, så ser vi også forøget interesse i at fortolke disse historier til blandt andet film og tv-serier. Der er i forvejen serier baseret på The Legend of Zelda og Halo på vej, samt filmatiseringer af blandt andet Sonic og Mario.

Men hvad med Star Fox? Ja, her er der faktisk én ret så profileret manuskriptforfatter der mener at der bør ske noget. Manuskriptforfatter Gary Whitta, der blandt andet har stået bag Book of Eli og særligt Rogue One: A Star Wars Story, har vist specifik interesse i at fortolke Star Fox som en animeret film.

Han har skrevet følgende via Twitter:

"I want to write this animated movie."

Ja, det er ganske kort, men intentionen synes at være ganske klar. Ikke bare det, Nintendo har også vist forøget interesse i at lave filmfortolkninger af deres karakterer, og de arbejder blandt andet sammen med studiet bag Despicable Me om en Super Mario-animationsfilm.

Star Fox Zero

Relaterede tekster

Star Fox ZeroScore

Star Fox Zero

ANMELDELSE. Skrevet af Katrine Baumgardt

Vores freelancer Katrine har taget roret i det ikoniske kampfly Arwing og har skudt både fjender og bosser i stykker i det nye Star Fox Zero. Nu er hun landet med en dom.

2
Se Star Fox-animeserien

Se Star Fox-animeserien

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Nintendo har nu udgivet anime-serien baseret på Star Fox Zero, der hedder Star Fox Zero: The Battle Begins, og vi har gjort det let for dig at se det. Den er omtrent 15...



Indlæser mere indhold