Dansk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Rogue forlader konkurrencedygtige Rainbow Six

Efter seks år i esporten.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rogue har gjort lidt af en genopblussen på det seneste, efter at esportsorganisationen effektivt blev lukket ned, da den overgik til et nyt moderselskab. Dette afkast vil dog ikke ses overalt, da Rogue har udtalt, at det formelt forlader det konkurrencedygtige Rainbow Six rum.

"Efter 6 år er vores Rainbow Six-rejse slut. I dag forlader vi R6 konkurrencedygtige rum.

Tak til @Ubisoft og alle, der har bidraget til dette utrolige kapitel på scenen eller støttet bag skærmen".

Tidligere var Rogue et ganske formidabelt navn i R6-rummet, da holdet deltog og nåede de sidste par lister over flere store begivenheder, herunder 2018 Six Invitational. Dens højdepunkt var dog sandsynligvis i 2022, da det lykkedes at vinde Berlin Major efter at have besejret FaZe Clan og på vej hjem med $ 200,000 i præmiepenge.

Med denne beslutning i tankerne er Rogue s hele liste blevet frigivet, hvilket betyder, at Pascal "cryn" Alouane, Tom "Deapek" Pieksma, Ádám Imre "Hxsti" Hostisóczki, Jack "Jigsaw" Gillies, Leon "LeonGids" Giddens, cheftræner Tristan "Saethus" Savage og indholdsskaberen "Kitty" ikke længere arbejder med holdet.

Rainbow Six: Siege
Photo: Rogue

Relaterede tekster

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Mai

Ubisofts populære shooter er tilbage for første gang siden 2008's Rainbow Six: Vegas 2. Er Siege det spil, fans har ventet på?Indlæser mere indhold