Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Rocket League

Rocket League får snart sin første turnering med tilskuere siden marts 2019

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Pysonix har offentliggjort deres planer om at holde den første Rocket League-begivenhed med tilskuere siden marts 2019. Rocket League Championship Series Winter Major kommer til at finde sted i YouTube Theater, som ligger i Inglewood, Californien, og vil blive spillet i weekenden den 26. til 27. marts.

Arrangøren meddeler i samme forbindelse at en vaccination mod Covid-19 samt er påkrævet for at få entre, ligesom man skal bære ansigtsmaske ved selve arrangementet. Anbefalingerne og tilskuerkapacitet kan dog ændre sig i takt med regionale anbefalinger og lovændringer.

Hele turneringen vil finde sted i YouTube Theater, men kun playoff-kampene vil foregå foran et live publikum. De lidt over 5000 biletter til arrangementet vil blive sat til salg i februar.

Rocket League

Relaterede teksterIndlæser mere indhold