Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

Riot fortæller mere om ændringerne i European Regional Leagues

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Riot Games har nu officielt afsløret, at der kommer en række ændringer til European Regional Leagues (ERL) i 2022. Selve strukturen i disse ligaer bliver ændret, for på den måde at introducere mere stabilitet.

Den første ændring er at ERL nu klassificeres som to forskellige ting; nemlig Accredited ERL og Non-Accredited ERL. Forskellen er egentlig bare at førstnævnte forventes at afholde ét offline event per år, og at spillere i Accredited også tilføjes til Riot Global Contract Databse, som er den officielle liste over aktive kontrakter.

Riot har desuden også løftet sløret for endnu en ændring, nemlig at Baltic League smelter sammen med den polske ERL, og at den hollandske og belgiske liga smelter sammen til Benelux League.

Riot afholder også nu et ERL Summit hver sommer for at diskutere nye turneringer sammen med arrangører.

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold