Dansk
Gamereactor
nyheder
Far Cry 3

Respawns i Far Cry 3-patch

Og en ny sværhedsgrad til de hårde

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Et af de helt store kritikpunkter, der blev rettet mod Far Cry 2 i sin tid, var de mange checkpoints på spillets veje, som man måtte rydde gang på gang, fordi fjenderne respawnede.

Sådan var det ikke i Far Cry 3 - når man ryddede en af piraternes outposts her, så overtog man den permanent, og det var slut med omstrejfende fjender i det nærliggende område.

Men nogle spillere foretrækker, at piraterne vender tilbage i det uendelig, og deres bønner er nu blevet hørt.

I en række kommende opdateringer til spillet vil Ubisoft blandt andet tilføje muligheden for at nulstille disse outposts, så man kan nedkæmpe alle fjenderne igen.

Dertil er der planer om en ny og endnu hårdere sværhedsgrad, og nye indstillinger og funktioner i multiplayer og i baneværktøjet. Se hele listen med planlagte ændringer på Ubisofts forum.

Far Cry 3

Relaterede tekster

Far Cry 3Score

Far Cry 3

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Ubisoft tager os med ned i kaninhullet til en forskruet tropeø, hvor vanviddet hersker. Rasmus har kæmpet sig gennem Far Cry 3.

8
Teaser Vaas-skuespiller et comeback?

Teaser Vaas-skuespiller et comeback?

NYHED. Skrevet af Emil Hanquist

Far Cry 3 var et populært spil, som især høstede store roser for den vanvittige skurk Vaas, der i manges øjne er en af de bedste spilskurke, der er skabt. Siden Far Cry 3...

Er et Far Cry 3 remaster på vej?

Er et Far Cry 3 remaster på vej?

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Selvom Far Cry 4 formåede at følge på fornuftig vis, så er der stadig mange der forelskede sig i Far Cry 3 og antagonisten Vaas. Nu kunne noget tyde på, at Ubisoft ønsker...

Masser af spil på tilbud på PS Store

Masser af spil på tilbud på PS Store

NYHED. Skrevet af Lee West

Frem med kreditkortet. PS4-spillene Bound by Flame, Rayman Legends og Transformers: Rise of the Dark Spark samt PS Vita-titler, der inkluderer, Sonic & All-Star Racing...Indlæser mere indhold