Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Titanfall 2

Respawn skyder igen rygter ned om Titanfall 3

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Respawn Entertainment har ret travlt. Ikke bare er de i fuld gang med at udvikle en efterfølger til Star Wars Jedi: Fallen Order, de skal også vedligeholde Apex Legends. Alligevel sniger der sig en række rygter ud en gang imellem, der fortæller om at Titanfall 3 faktisk er under udvikling, men Respawn har allerede skudt dette ned.

Men rygterne bliver ved med at dukke op, så nu gør de det altså igen. I et interview med Eurogamer fortæller instruktør Chad Grenier, at de altså ikke arbejder på spillet.

"Nobody is currently working on Titanfall 3 Not that it will stop folks from asking this same question at every opportunity going forward, but for now, that's where things stand."

Det kunne altså ændre sig i fremtiden, men det er ikke nu. Dog kunne Grenier fortælle at den nye Apex-bane, Olympus, faktisk først var en skrottet Titanfall multiplayer-bane,

Titanfall 2

Relaterede tekster

Titanfall 2Score

Titanfall 2

ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

Respawn følger op på det fantastiske fundament med Titanfall 2, som stråler om kamp med sin forgænger.Indlæser mere indhold