Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Star Wars Jedi: Survivor

Respawn og EA undskylder for Star Wars Jedi: Survivor

Star Wars Jedi: Survivor er noget rod på PC - og nu undskylder EA og udviklerne fra Respawn.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Da Star Wars Jedi: Survivor udkom i fredags, indløb der hurtigt rapporter om, at PC-spillere oplevede kraftigt hakkende grafik og at det ofte gik ned. Det betød også, at mange blev lukket ude af spillet af DRM kopibeskyttelsen, da det troede at spillet blev åbnet på flere PC'er på samme tid, fordi det crashede så ofte.

Engelske Digital Foundry har gennemanalyseret spillet på PC og kalder det "The worst triple-a PC port of 2023 so far." Det er ikke kun PC-versionen, som har problemer, da flere PS5 spillere også rapporterer om problemer med hakkende grafik.

Det er tankevækkende, at spillet er i den stand, da det tidligere blev udsat i seks uger, for at "achieve the level of polish our fans deserve". Electronic Arts har lovet, at spillet vil blive opdateret af flere omgange i de kommende uger og Electronic Arts og Respawn været ude og undskylde:

"While there is no single, comprehensive solution for PC performance, the team has been working on fixes we believe will improve performance across a spectrum of configurations. We are committed to fixing these issues as soon as possible, but each patch requires significant testing to ensure we don't introduce new problems. Thanks for understanding and apologies to any of our players experiencing these issues. We will continue to monitor performance across all platforms and share update timing as soon as it is available."

Magnus anmeldte Star Wars Jedi: Survivor og oplevede også problemer med spillet på PlayStation 5:

"Jeg har oplevet frame-drops så langvarige, at de vitterligt blev normen, jeg har set teksturer poppe ind og ud i et væk, jeg har set lyssætning der ikke kan skelne mellem ude og inde - jeg har set det hele, og jeg kan med ro i stemmen slå fast, at baseret på min gennemspilning er Survivor ikke klar til primetime."

Læs vores anmeldelse her.

Star Wars Jedi: Survivor

Relaterede teksterIndlæser mere indhold