Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Titanfall 2

Respawn korrigerer: Der ankommer et anderledes Titanfall-spil i år

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig ankom Apex Legends, et spil der godt nok ikke har nogen store robotter, men åbenbart var det Titanfall-projekt som Respawn Entertainment nævnte sidste år. Derudover sagde en repræsentant for udviklingsholdet, at der ikke findes noget Titanfall 3, og at der ikke er planer om at fortsætte serien.

Dette blev mange skuffede over, men det lader til ikke helt at være den hele sandhed. EA siger nemlig at et nyt "Premium Titanfall Game" er på vej. I deres seneste investorrapport (via Daniel Ahmad på Twitter) fortæller EA at dette ikke bliver en traditionel efterfølger, men snarere et "twist" på seriens mekanikker og strukturer.

Det lader ikke til at være Respawn Entertainment der arbejder på spillet, som Vince Zampella har hentydet til selvsamme hemmelige projekt, og hvad dette "twist" er vides ikke.

Titanfall 2

Relaterede tekster

Titanfall 2Score

Titanfall 2

ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

Respawn følger op på det fantastiske fundament med Titanfall 2, som stråler om kamp med sin forgænger.Indlæser mere indhold