Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Titanfall 2

Respawn hyrer ind til Titanfall 3-udviklingen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Titanfall 2 blev positiv taget imod af pressen, men på grund af placeringen imellem Call of Duty: Infinite Warfare og Battlefield 1 formåede spillet ikke at sælge som forventet. Det lagde EA ikke skjul på, men heldigvis afslørede Respawn Entertainment at et nyt kapitel var under udvikling da EA købte studiet for noget tid siden.

Naturligvis arbejder studiet først og fremmest på Star Wars Jedi: Fallen Order, men et nyt jobopslag hentyder til at udviklingen på 3'eren er begyndt. Nye opslag er blevet lagt på på studiets hjemmeside, der leder efter ingeniører, designere og kunstnere af forskellig slags.

De har alle det tilfælles, at samtlige er markeret "Titanfall" - det kunne betyde at efter en periode i præproduktion er det anslåede antal ansatte på den fulde produktion nu blevet udregnet. Altså kan udviklingen begynde.

Spørgsmålet er så bare hvornår vi kommer til at se spillet i aktion.

Titanfall 2

Relaterede tekster

Titanfall 2Score

Titanfall 2

ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

Respawn følger op på det fantastiske fundament med Titanfall 2, som stråler om kamp med sin forgænger.Indlæser mere indhold