Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Respawn detaljer ALGS År 3 Split 1 format og tidsplan

Vi er også informeret om udsendelsestalentet og grupperne.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Med det tredje år af Apex Legends Global Series, der snart starter, har udvikleren Respawn Entertainment nu delt masser af ekstra information om konkurrencescenen.

Vi får at vide i et blogindlæg, at Split 1 vil se 150 af de bedste hold fra hele verden konkurrere i en af fem regioner, som hver vil bruge et tredobbelt round-robin-format og vil dele en kumulativ præmiepulje på $ 500.000. Holdene vil også kæmpe om en plads i Winter Split 1 Playoffs, som vil prale af en præmiepulje på $1 million.

Hvad angår grupperne for hver region, kan du se Europas grupper nedenfor og kan finde alle de andre regioner på blogindlægget lige her.

Apex Legends

Med hensyn til tidsplan og spilledage vil der være ti individuelle spilledage inden årets udgang, hvor den første er 6. november og den sidste er den 18. december.

Ellers blev udsendelsestalentet til turneringen afsløret, hvor besætningen bestod af Raynday, VikkiKitty, Onset, Gaskin, Falloutt og Spidertiff.

Relaterede tekster

Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Respawn Entertainment giver os deres bud på en adrenalinpumpende battle royale-oplevelse. Fungerer det dog som tiltænkt?Indlæser mere indhold