Dansk
Gamereactor
nyheder
Titanfall

Respawn arbejder på et spil, der ikke er Titanfall

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Respawn CEO Vince Zampella har for nyligt løftet sløret for lidt mere omkring action-blockbusteren Titanfall. Her kunne han blandt andet fortælle, at efterfølgeren til skydespillet muligvis dukker op på Steam udover EA's Origin-tjeneste. Til GameInformer udtalte han dog om Titanfall, at mens de gerne ville have set spillet på Steam, var det tvivlsomt, at det kunne betale sig nu.

"At some point you look at it and you say is it even worth now this much later the effort to put it on Steam, when it would be a lot of work and kind of bifurcate the community?"

"We would have loved for it to be on Steam from day one, but at some point it just doesn't make sense anymore and you start looking to the future and I think we should not make that same decision again."

Han fortalte også, at originalspillet nærmer sig otte millioner unikke brugere, og at de var ganske godt tilfredse med det resultat set i lyset af, at titlen var begrænset platformsmæssigt.

Samtidig kunne Zampella røbe, at Respawn udvider med endnu et udviklerhold, der arbejder på noget ikke-Titanfall-relateret, men at vi dog skal forvente, at 2015 bliver et stille år, når det kommer til annonceringer fra dette udviklerhus.

Titanfall

Relaterede tekster

2
TitanfallScore

Titanfall

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Man kunne frygte, at Xbox 360-udgaven af Titanfall var en skuffende, grim og nedbarberet udgave af spillet. Men det er der slet ingen grund til, viser det sig.

0
Titanfall lander på Steam

Titanfall lander på Steam

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Før de opnåede succes med Apex Legends stod Respawn bag Titanfall-spillene, der opnåede gode anmeldelser, men ikke helt blev den gigantiske kommercielle succes, som EA...

3
Titanfall er gratis på Origin

Titanfall er gratis på Origin

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Electronic Arts har afsløret Titanfall: Deluxe Edition til PC der er ankommet til Vault, en sektion af Origin Access der er gratis for alle abonnenter. Det vil sige, at...



Indlæser mere indhold