Dansk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Respawn afslører partnerteams til år 4 i Apex Legends Global Series

12 organisationer er blevet udvalgt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Apex Legends Esports er vokset og fortsætter med at trives i årevis, så det bør ikke komme som nogen overraskelse, at Respawn forpligter sig til konkurrencescenen. Forud for det fjerde år af Apex Legends Global Series har Respawn nu annonceret 12 partnerorganisationer, der ligeledes vil forpligte sig til den professionelle scene og investere i dens fremtid.

De 12 hold er; Disguised, DarkZero, Alliance, XSET, TSM, FaZe Clan, Riddle, FURIA, Moist Esports, Optic Gaming, LG Chivas og Fnatic.

Vi får at vide, at disse 12 hold vil blive forsynet med et økonomisk stipendium for at bygge et konkurrencedygtigt program på, og at der også vil være yderligere medie- og indholdsmuligheder for disse hold, herunder medietræning, interviews med pressen, dedikerede fotoshoots, mulighed for at være vært for licenserede turneringer og mere.

Med hensyn til hvorfor disse 12 hold er blevet udvalgt, bemærker Respawn: "De 12 hold, der i sidste ende blev valgt, blev valgt ud fra en række faktorer, herunder deres engagement i ALGS-økosystemet, tidligere konkurrencedygtige præstationer og deres overordnede vilje til at fortsætte med at samarbejde med os på nye og interessante måder for at vokse ALGS."

Vi kan se partnerholdene i aktion, når ALGS Pro League vender tilbage den 20. januar.

Apex Legends

Relaterede tekster

Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Respawn Entertainment giver os deres bud på en adrenalinpumpende battle royale-oplevelse. Fungerer det dog som tiltænkt?Indlæser mere indhold