Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Resident Evil 4

Resident Evil 4 Remake runder fem millioner solgte eksemplarer

Capcom har haft stor succes med at genskabe de klassiske kapitler i Resident Evil-serien, der nu nærmere sig 150 millioner i samlet salg.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Capcom har netop meddelt i en pressemeddelelse, at Resident Evil 4 har solgt mere end 5 millioner eksemplarer.

Her er selvfølgelig tale om den remake, der udkom tilbage i marts. Det originale spil fra 2005 har i tidens løb solgt mere end 12 millioner eksemplarer, og begge spil har derfor bidraget fint til Resident Evil-seriens totale salg, der per 31. marts 2023 lød på 142 millioner eksemplarer.

"Sales of Resident Evil 4 grew following a highly positive reception from customers as well as with the release of The Mercenaries, free additional downloadable content," lyder Capcoms egen analyse af de flotte salgstal.

Af pressemeddelelsen fremgår det også, at Capcom forventer, salgstallene vil få endnu et nøk opad med lanceringen af Resident Evil 4 VR Mode, der kommer til PSVR2.

Resident Evil 4

Relaterede teksterIndlæser mere indhold