Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Alan Wake 2

Remedy udskyder Alan Wake 2 grundet hård konkurrence

Men heldigvis kun med lidt over en uge.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Timing er vigtigt i spilbranchen. Formår man at lancere sit spil på det helt rigtige tidspunkt, kan det booste salget gevaldigt. Omvendt kan en uheldig timet udgivelse føre til, at et ellers udmærket spil drukner i mængden af store lanceringer.

For at undgå det sidste, har Remedy Entertainment valgt at udskyde det kommende Alan Wake 2, så det ikke længere udkommer den 17. oktober, men i stedet den 27. oktober. Og det er ikke bare spekulation fra vores side, at udskydelsen skyldes konkurrence fra andre spil - det indrømmer den finske udvikler nemlig selv på Twitter.

Oktober er da også en tætpakket måned. Den 20. oktober udkommer Marvel's Spider-Man 2 til PS5 og Super Mario Bros. Wonder til Nintendo Switch, mens survival horror-konkurrenten Alone in the Dark udkommer den 25. oktober til PC, PS5 og Xbox Series X.

Alan Wake 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold