Dansk
Gamereactor
nyheder
The Witcher 2: Assassins of Kings

Remasters af The Witcher 1 & 2 kommer næppe til at ske

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du som os har spillet The Witcher 3: Wild Hunt til fingrene blødte, men savner de to første spil i serien til den nuværende konsolgeneration, så bliver du slemt skuffet.

Direkte adspurgt om de to første spil vil komme til Xbox One og PS4 på Twitter, svarede CDPR community lead Marcin Momot at han godt kunne lide ideen, men "sadly, doubt this will ever happen."

Det første spil er ganske vist en del anderledes, men nye spillere vil næppe føle sig helt ved siden hvis de skulle spille det andet spil i serien, Assassins of Kings.

Selvom det ikke ser ud til at PS4 ejere vil få muligheden for hverken det første eller andet spil til deres konsol, så kan Xbox One ejere glæde sig over at spillet på afstemningslisten ligger på en 26. plads over spil som skal være bagudkompatible, så der er stadig et svagt håb.

The Witcher 2: Assassins of Kings

Tak til VG247.

Relaterede tekster

3
The Witcher 1 og 2 til under 30 kroner samlet

The Witcher 1 og 2 til under 30 kroner samlet

NYHED. Skrevet af Lee West

Vil du varme op til udgivelsen af The Witcher 3: Wild Hunt, så kan du gøre det billigt lige nu med både The Witcher og The Witcher 2: Assassins of Kings på PC. Siden Gog....

0
Traileren for RedKit til Witcher 2

Traileren for RedKit til Witcher 2

NYHED. Skrevet af Lee West

I går kunne vi fortælle at CD Projekt Red var parate med deres RedKit-værktøj, om ikke andet i åben beta. Kort efter var traileren parat. RedKit består som sagt af de...Indlæser mere indhold