Dansk
Gamereactor
nyheder
Red Faction: Armageddon

Red Faction: Armageddon

Destruktion på planeten Mars

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er altid underholdende at smadre ting i spil, og sidste års Red Faction: Guerrilla var ingen undtagelse. Vi gav spillet et 8-tal i vores anmeldelse, og udvikleren Volition viste, at de kan dét der med at gøre det sjovt at lave huller i bygninger. Efterfølgeren Red Faction: Armageddon holder forhåbentligt liv i den tradition. Det er ganske få detaljer der endnu er frigivet, da det netop er blevet annonceret.

Vi ved at spillet primært vil foregå i planeten Mars' undergrund, eftersom den kunstige atmosfære er blevet ødelagt med kaotiske konsekvenser. Hvordan der ser ud under jorden, hvor man skal løbe rundt og redde mennesker, der er taget til fange af rumvæsener, kan I se på billederne nedenfor.

Der er også blevet plads til lidt multiplayer-action, når op mod fire spillere i fællesskab skal besejre bølge efter bølge af fjender, i stil med den populære "Horde Mode" fra Gears of War 2. Red Faction: Armageddon udkommer til PC, PlayStation 3 og Xbox 360 i marts 2011.

Red Faction: Armageddon
Red Faction: Armageddon
Red Faction: Armageddon
Red Faction: Armageddon
HQ

Relaterede tekster

5
Red Faction: ArmageddonScore

Red Faction: Armageddon

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Thomas har igen taget turen til Mars og giver den som rumsherif i Volitions nyeste afsnit af Red Faction-serien. Læs anmeldelsen lige her.Indlæser mere indhold