Dansk
Gamereactor
nyheder
Red Dead Redemption

Red Dead Redemption annonceret til PS4 og Switch

Der er desværre ikke tale om en remaster. Kommer næste uge.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Red Dead Redemption udkom i 2010 til Xbox 360 og PlayStation 3 og der har længe været rygter om at en remaster skulle være på vej.

Desværre er versionen til PlayStation 4 og Nintendo Switch ikke en remaster. Rockstar selv kalder den en "conversion" og som Double Eleven Studios står bag. Double Eleven Studios er stiftet af to tidligere Rockstar medarbejdere og de har god erfaring med at konvertere spil til mere moderne konsoller.

PlayStation 4 versionen vil kunne spilles på PlayStation 5 via bagudkompatibilitet og spillet kan allerede spilles på Xbox One og Xbox Series X/S, igen via bagudkompatibilitet.

Denne nye udgave af Red Dead Redemption vil også indeholde udvidelsen Undead Nightmare, som udspiller sig i et alternativt univers, hvor vores helt John Marston tager kampen op mod zombier.

Red Dead Redemption udkommer digitalt til PlayStation 4 og Nintendo Switch den 17. august og en version på disk udkommer 13. oktober.

Der er endnu ingen officiel dansk pris, men i USA koster pakken 50 dollars, hvilket direkte omregnet svarer til 338 kr. Så vi skal nok regne med 349,- eller 399,- i danske kroner.

Red Dead Redemption

Relaterede tekster

Red Dead Redemption (PS4/Switch)Score

Red Dead Redemption (PS4/Switch)

ANMELDELSE. Skrevet af Marie Liljegren

John Marston rider igen. Men holder Read Dead Redemption stadig i dag, og får vi nok for penge i denne nye udgave af klassikeren til Nintendo Switch og PlayStation 4?

Undead NightmareScore

Undead Nightmare

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki - Gamereactor SE

Det vilde vesten er blevet endnu vildere efter zombier har overtaget alt fra prærien til ranches og byer. John Marston står over for sit hårdeste eventyr hidtil.Indlæser mere indhold