Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Red Bull bestred at være Storbritanniens første store Fortnite begivenhed

Turneringen afholdes i juni og vil se verdens bedste Fortnite spillere på vej til Skotland for at få en chance for ære.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Red Bull vil være vært for Storbritanniens første store Fortnite-begivenhed denne sommer, når Red Bull Contested-turneringen finder sted i Skotland i juni. Når man ser de bedste Fortnite-spillere fra hele verden på vej til McEwan Hall i Edinburgh, vil denne begivenhed være en Fortnite-byggeturnering og vil alle finde sted på en dag: 10. juni.

Vi får at vide i pressemeddelelsen, at begivenheden vil indeholde et unikt soloformat, der spænder over otte runder, men har et twist på det traditionelle pointsystem, da de sidste fire runder vil være dobbelt så mange point værd.

Med hensyn til hvem der vil være til stede, får vi at vide, at forskellige store navne i den konkurrencedygtige Fortnite-scene vil være der, herunder Martin "MrSavage" Foss Andersen, Harry "Veno" Pearson, Thomas "Th0masHD" Høxbro Davidsen, Jaden "Wolfiez" Ashman og Zachariah 'Pinq' Siddall, sammen med en samling andre navne.

Vi får at vide, at britiske og europæiske amatørspillere kan kvalificere sig til begivenheden ved at deltage i åbne online kvalifikationskampe, der afholdes den 20. og 21. maj, og at billetter til fans, der ønsker at deltage, vil blive solgt fra den 10. april.

Hvad angår hvor begivenheden vil blive sendt, vil du være i stand til at fange den på Red Bull's Twitch og YouTube-kanaler.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold