Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

Rebels Gaming slutter sig til den spanske League of Legends Superliga

Esportsorganisationen grundlagt af Manchester United-målmand David De Gea er blevet budt velkommen i den regionale liga.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rebels Gaming, den spanske esportsorganisation grundlagt af Manchester United-målmand David De Gea, har meddelt, at den slutter sig til League of Legends spanske regionale liga, Superliga i 2023.

Som nævnt i en pressemeddelelse får vi at vide, at holdet overtager pladsen fra G2 Arctic, der for nylig forlod ligaen. Dette kommer også, efter at Rebels har brugt et stykke tid på at konkurrere i Iberian Cup for League of Legends.

"Vi er glade for, at Rebels Gaming slutter sig til League of Legends Superliga. Det er et vigtigt skridt for klubbens strategi, siger De Gea. - Vi var allerede i den største regionale liga, og det var et naturligt skridt for klubben at være en del af League of Legends. Vi ankommer for at arbejde hårdt og gøre os fortjent til vores plads på scenen."

I forhold til hvem Rebels Gaming skal møde i Superligaen næste år, er de andre organisationer; Giants, Movistar Riders, UCAM Tokiers, Barca eSports, Fnatic TQ, Heretics, Finetwork KOI, Bisons Eclub og Guasones.

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold