Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Razer Kishi V2

Razers mobile controller er bedre end før, men mangler noget ret kritisk.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Hvis man tænker over det, så har der aldrig været et større behov for at forvandle ens smartphone til en håndholdt spillekonsol end nu. Trods masser af arvæv udkommer der nu løbende ret store spil på de mobile platforme, og ikke bare det, så insisterer eksempelvis Microsoft på at du skal kunne tilgå en konsollignende oplevelse på farten via Xbox Cloud Gaming.

HQ

Så et produkt som Razers Kishi giver enormt god mening, så derfor har de naturligvis nu udgivet en V2-udgave. Først og fremmest er det værd at pointere at konstruktionen er helt anderledes nu, og i stedet for den gummiagtige elastik fra den første Kishi, så er der nu en plastik "bro", der naturligvis gør at den ikke er nær så transportabel, men giver et mere solidt greb i brug. Den nye konstruktion betyder også at Kishi V2 kan håndtere alle Android-telefoner.

Razer Kishi V2

Knapperne er også blevet forbedret, og eksempelvis controlleren D-pad føles en del mere responsivt. Det er måske sværere at beskrive, men det hele er mere "clicky", og minder mere om den feedback du får fra den mere premium Wolverine-controller end et billigt accessory. Det betyder dog også at andre omkring dig virkelig vil kunne høre de tryk der.

Det er mærkeligt at der mangler et hovedtelefonstik, for det vi bliver nødt til at antage er at en god portion af spillerne vil kaste sig over Fornite, Call of Duty: Mobile eller lignende titler hvor timing er afgørende, så den forbrugergruppe vil måske netop gerne bruge et hovedtelefonstik for at begrænse forsinkelsen, i stedet for... ja, et sæt Bluetooth-baserede in-ears.

Dette er en annonce:

Den nye Nexus-app kan også på relativt sømløs vis agere hub for de spil du spiller sammen med Kishi V2, og den fungere decideret glimrende det meste af tiden. Det fungerer meget godt det hele, og selvom at du nok skal af med hvad der ligner 8-900 kroner, så koster eksempelvis en Backbone nogenlunde det samme, og det er altså en anden oplevelse end at købe en billig plastikklampe til en eksisterende controller.

Razer Kishi V2

Hvis du er seriøs, og ønsker en mere helstøbt spiloplevelse på farten, så er det her nu en meget god kompagnon, trods et manglende hovedtelefonstik. Desuden er det nu og da let at beskylde noget som Kishi V2 er en kende dyr, når nu der eksisterer førnævnte accessories til eksisterende controllere.

Men når det så er sagt, så er Kishi V2 ret sej, og selvom at jeg samlet set godt kunne have tænkt mig at den var lidt større, så vil den passe godt til de fleste.

Dette er en annonce:
08 Gamereactor Danmark
8 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold