Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Ratchet & Clank: Rift Apart

Ratchet & Clank: Rift Apart kommer sløvt fra land på Steam

Antallet af samtidige spillere halter gevaldigt efter andre Sony-titler.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom serien også har mange nostalgiske fans, så er tonen i de nyere Ratchet & Clank-spil i højere grad end tidligere rettet mod et yngre publikum. Det gælder også for det seneste udspil, og derfor havde Ratchet & Clank: Rift Apart oddsene en smule imod sig, da det i sidste uge udkom til PC.

Det er nemlig langt fra alle børn og teenagere, der har en gaming-PC, der er i stand til at yde den tidligere PS5-ekslusive titel retfærdighed, og det har da også afspejlet sig i de foreløbige spillerdata.

Ifølge SteamDB havde spillet i løbet af de første 24 timer på sit højeste 8.757 samtidige spillere. Det gør spillet til en af de foreløbig mindst succesfulde konverteringer af et PlayStation-spil til PC - i hvert fald målt ud fra dette parameter.

God of War tiltrak eksempelvis 73.529 spillere i løbet af det første døgn, mens totalen for Marvel's Spider-Man Remastered hed 66.436. Faktisk er det ifølge Gamingbolt kun Sackboy: A Big Adventure (610) og Returnal (6.691), som Ratchet & Clank: Rift Apart formår at overgå.

Har du planer om at spille Ratchet & Clank: Rift Apart til PC.

Ratchet & Clank: Rift Apart
Screenshot fra SteamDB

Relaterede tekster

Ratchet & Clank: Rift ApartScore

Ratchet & Clank: Rift Apart

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Den dynamiske duo er tilbage med nye venner, kendte fjender og en billedside, der viser hvad de nye konsoller er i stand til. Vi anmelder comebacket!Indlæser mere indhold