Dansk
Gamereactor
nyheder
Ratchet & Clank

Ratchet and Clank - nye screens

Insomnia er godt i gang med Ratchet and Clank. Officielt bliver spillet vist frem på E3, men i løbet af de sidste fjorten dage, er der drysset en del finurlige screenshots ud, og det bliver bedre og bedre.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Insomnia er godt i gang med Ratchet and Clank. Officielt bliver spillet vist frem på E3, men i løbet af de sidste fjorten dage, er der drysset en del finurlige screenshots ud, og det bliver bedre og bedre. GameReactor har lige fået den seneste omgang ind af døren, og du kan se dem indenfor.

HQ

Ratchet and Clank er bygget på Jak and Daxter enginen, så ivrige platform fans kan allerede fra starten glæde sig til et stor, lækker verden med masser af detaljer. Insomnia har nemlig lejet koden bag sidste års store succes. Vi afventer flere informationer og oplevelser med spillet på årets store E3. I mens må du nøjes med de seneste screenshots:

Relaterede tekster

4
Ratchet and ClankScore

Ratchet and Clank

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Insomniac blæser på reglerne og kombinerer platform spillet med en snært af eventyr og vilde våben.

0
Ratchet and Clank får ny titel

Ratchet and Clank får ny titel

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Det er åbenbart blevet en vane, at give sine spil en midlertidig undertitel, og så udskifte den med jævne mellemrum, mens man finder ud af hvad der lyder bedst. Det er hvad IO har gjort med Freedom, og nu hvad Insomniac har gjort med Ratchet and Clank.

0
E3: Whiplash – screens og info

E3: Whiplash – screens og info

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Eidos og Crystal Dynamics kan her til morgen meddele, at de er klar med et vaskeægte platform spil, der skal tage kampen op med Jak and Daxter, Ratchet and Clank og Mario. Vi har screens indenfor.

0
Ratchet and Clank: Going Commando - screens

Ratchet and Clank: Going Commando - screens

NYHED. Skrevet af Thomas Tanggaard

Det var egentlig givet at Insomniac ville følge op på mastodont succesen Ratchet and Clank med en fortsættelse, og nu kommer den. Indtil videre er arbejdstitlen Ratchet and Clank: Going Commando.



Indlæser mere indhold