Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Rapport: Overwatch League vil blive lukket ned, konkurrencedygtige Overwatch vil blive drevet af tredjepartsorganisation i 2024

2024 vil se meget anderledes ud for konkurrencedygtige Overwatch.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det ser ud til, at vi kan forvente en formel meddelelse om, at Overwatch League lukkes ned i de kommende uger, da nu esportsreporter, Jacob Wolf, har offentliggjort en rapport, der siger, at holdene er villige til at stemme om ligaens fremtid, og at OWL snart skal opløses.

Enhver, der håber, at hold ville være interesseret i at holde ligaen i live, bliver desværre nødt til at gå andre steder hen for at få deres konkurrencedygtige Overwatch fix i 2024, da Wolf bemærker, at holdene har tendens til at tage kompensationsopkøbet på $ 6 millioner for at beslutte at økse og dræbe OWL. Dette vil effektivt betyde, at Microsoft bliver nødt til at bide kuglen og udbetale $ 120 millioner til de 20 forskellige organisationer, der udgjorde OWL.

Med hensyn til hvad fremtiden bringer for konkurrencedygtige Overwatch, nævnes det, at den saudisk-støttede ESL FACEIT Group bliver kontaktet for at drive og køre turneringer fra næste år, hvor disse forhandlinger blev afholdt allerede før afstemningen om at opløse OWL fandt sted.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold