Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Rapport: Overwatch League kunne hostes af tredjepart i 2024

Det ser ud til, at hvis OWL vender tilbage, vil den ikke blive drevet af Blizzard.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har set et par forskellige officielle esportsligaer, der ønsker at blive drevet af tredjepartsarrangører og ikke udgiverne af selve spillene på det seneste. Dette så for nylig konkurrencedygtige Rainbow Six: Siege drives af BLAST, og hvis den seneste rapport fra GGRecon er noget at gå efter, kan Overwatch League være den næste til at slutte sig til denne kamp.

Midt i turbulensen i den nuværende sæson, hvor holdene bliver bedt om at stemme om, hvorvidt League skal vende tilbage til 2024 og derefter eller i stedet tage et opsigelsesgebyr på $ 6 millioner, nævnes det nu, at 2024-sæsonen, hvis den gennemføres, vil blive kørt af en tredjepartsarrangør.

Det nævnes i rapporten, at ESL FACEIT Group ville overtage operationerne i Nordamerika og Europa, og at WDG Esports ville være ansvarlig for Asien. Men da intet af dette er blevet bekræftet af Activision Blizzard, er det værd at tage oplysningerne med en vis omhu.

Vil du gerne se OWL tilbage næste år og drives af en tredjepart?

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold