Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

Rapport: LCS bliver redesignet af Riot

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nu ved vi ikke om LCS-turneringen ligefrem stod og ventede på et bredere redesign, men det er tilsyneladende det som Riot er i fuld gang med. Om ikke andet siger både Youtube-bruger Travis Gafford og Esports Observer, at Riot er i fuld gang med at kreere et nyt og bedre LCS, og det er specifikt for at gøre kampene i starten af sæsonen mere spændende, og hvor der er mere på spil. Faktisk forventes det at de helt afskaffer Spring Split.

Det nye system vil byde på en lind strøm af kampe der kører igennem hele foreåret og sommeren, hvor der så bare er flere af dem, da holdene skal spille mod hinanden fem gange i stedet for fire. Dermed bliver der også flere sendedage for Riot.

Der kommer stadig til at være en Invitational midt i sæsonen, som vist kommer til at ligne Spring Split. Riot har sagt følgende:

"The LCS team is always listening to community feedback, and we evaluate potential new changes to our format every offseason. As always, we'll have more information on the upcoming season closer to its start date."

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold