Dansk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare III

Rapport: Call of Duty League-hold designer brugerdefinerede skins til Modern Warfare III

Eksistensen af spillet er stadig kun et rygte, men det ser ud til, at Activision forbereder hold til det alligevel.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Activision har ikke officielt annonceret, at vi får Call of Duty: Modern Warfare III senere på året endnu, men der har været en overflod af rapporter og rygter, der alle tyder på, at spillet kommer i år, på trods af at Activision tilsyneladende er interesseret i at støtte Modern Warfare II som dets vigtigste Call of Duty spil i et par år oprindeligt.

For at hælde benzin på dette rygtebål rapporterer Dexerto nu, at Call of Duty League-teams allerede har fået til opgave at skabe Operator-skins og kosmetik til Modern Warfare III, alt sammen for at spillet kan understøtte CDL-aktiver, når det lanceres. Disse skins hævdes at have elementer, der kan tilpasses, men at de dele, der kan tilpasses, vil være begrænsede og kun på visse dele af Operator-modellerne.

De ekstra kosmetiske dele siges at omfatte våbencharms, men selvom der ikke er nogen bekræftede noter af tegninger, der gør snittet, ville det virke usædvanligt, hvis Activision ikke også lænede sig op ad disse.

Der er ingen officielle ord om, hvorvidt Call of Duty: Modern Warfare III kommer i år, men rygterne og rapporterne, der hævder dets eksistens, hævder, at det vil ankomme i november.

Call of Duty: Modern Warfare III
Photo: Activision

Relaterede teksterIndlæser mere indhold