Dansk
Gamereactor
lifestyle

Rapport: Apple bevæger sig væk fra AR-briller og fokuserer i stedet på mixed reality

Tekniske udfordringer siges at have drevet retningsændringen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det ser ud til, at Apple efterlader sine bestræbelser på at skabe augmented reality-briller. Som rapporteret af Bloomberg siges Silicon Valley-teknologigiganten at fokusere sin indsats på mixed reality-rummet i stedet nu.

Årsagen til beslutningen siges at dreje sig om tekniske udfordringer og også omkostninger, hvilket synes at afspejle de problemer, som andre tech-giganter som Google og Microsoft har stået over for med henholdsvis deres Google Glass- og HoloLens-systemer.

Mixed reality-rummet vil dog ikke være eksklusivt for Apple, da Meta og Google begge også har projekter i støbeskeen, der siges at søge at udnytte teknologien. Med hensyn til hvornår vi vil se dette nye projekt i aktion, er det blevet bemærket, at tidslinjen vil se det første mixed reality-system komme i år.

Detaljerne om systemet holdes ganske tæt på brystet af Apple, men denne ændring i strategi rejser spørgsmålet om, hvordan Google, Microsoft og Meta klarer sig med deres AR-projekter, da Meta hævder, at det håber at lancere sin enhed næste år.

Dette er en annonce:
Rapport: Apple bevæger sig væk fra AR-briller og fokuserer i stedet på mixed reality


Indlæser mere indhold