Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Spelunky

PSN-special: Spelunky

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Denne uges søndagsspecial tager udgangspunkt i Sonys netværkstjeneste PSN, og de mange mere eller mindre skjulte spilperler der ligger og venter, hvis du er villig til at grave dybt ned i PlayStation-butikkens gemmer.

Tit har vi det nemlig med at kigge mod de store AAA-titler med det store PR-tog i ryggen, men med indie-titlernes erobring af mainstream-markedet, er der nu både polerede og teknisk imponerende titler at finde på PSN, og det er disse vi hylder i dag. Dog ikke uden at glemme nogle af de større af slagsen. Men lad os kigge på første bud:

Spelunky er et spilbart korttrick. Udenpå er det tilforladeligt simpelt, med en karikeret tegnefilminspireret æstetik og nogle tilsyneladende forenklede mekanikker, men i løbet af nogle timer afslører Spelunky sit vidunderlige indre. Hvis man giver Spelunky tid, finder man nemlig en kompleks rogue-like struktur for spilleren, hvor checkpoints er ikke-eksisterende, døden er permanent og hver bane er tilfældelig sammensat.

Du styrer en lille Indiana Jones-inspireret huleudforsker, der ønsker at kortlægge et tilsyneladende endeløst system af underjordiske gange. 2-D perspektivet giver en smule overblik over dine omgivelser, og din pisk giver dig da en smule forsvar, men alt i alt er Spelunky veldesignet, genspillelig og enormt svært.

Spelunky

Relaterede tekster

3
SpelunkyScore

Spelunky

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

PC-klassikeren Spelunky er landet på Xbox Live - Sebastian anmelder, og hans beretning fra ekspeditionen kan findes her.

0
PSN-special: Spelunky

PSN-special: Spelunky

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Denne uges søndagsspecial tager udgangspunkt i Sonys netværkstjeneste PSN, og de mange mere eller mindre skjulte spilperler der ligger og venter, hvis du er villig til at...

2
Spelunky er snart klar på Vita

Spelunky er snart klar på Vita

NYHED. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Man kan jo nemt komme til at savne lidt kvalitetsunderholdning til de bærbare spillemaskiner på denne tid af året, hvilket er hvorfor Vita-nyhederne fra MCV lyder ekstra...Indlæser mere indhold