Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dissidia Final Fantasy NT

PS4 slog endelig Switch på de japanske salgslister takket være Dissidia

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

PlayStation 4-konsollen, der var den mest populære konsol i Japan i lang tid indtil Nintendo Switch udkom sidste marts, har konsekvent tabt til Nintendos hybridkonsol hver eneste uge siden udgivelsen, men i sidste uge ændrede denne tendens sig endelig.

Salgstallene fra den forgangne uge fra Japan (via Media Create) er blevet offentliggjort ovre hos ResetEra, og de viser at PlayStation 4-konsollen var den bedst sælgende konsol i Japan, og det er, ifølge Media Create, hovedsageligt grundet Dissidia Final Fantasy NT.

Spillet er nemlig udkommet i Japan, og har solgt 105.000 eksemplarer. PlayStation 4 vandt med 45.000 solgte konsoller, efterfulgt af Switch med 37.000.

Mon dog ikke at Switch kommer tilbage på toppen?

Dissidia Final Fantasy NT

Relaterede tekster

6
Dissidia Final Fantasy NTScore

Dissidia Final Fantasy NT

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

Det har været længe undervejs, men kan PlayStation 4-versionen af det populære kampspil leve op til forventingerne?Indlæser mere indhold