Dansk
Gamereactor
nyheder
Greedfall

PS Plus-versionen af Greedfall kan ikke opgraderes til Playstation 5

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter at have forbedret sig løbende med hver eneste udgivelse blev Greedfall fra 2019 den foreløbige kulmination på franske Spiders arbejde inden for RPG-genren. Spillet fik en relativ stor fanbase, og fra i dag af kan både nye og gamle spillere kaste sig over eventyret, når det udkommer i en ny version til Xbox Series X og PS5.

Ejer du allerede spillet på de tidligere konsoller, kan du endda gratis opgradere til den nye version, men der er dog en lille hage. Var du en af dem, der sikrede dig spillet på PS Plus tilbage i januar, så gælder tilbuddet ikke:

"The free version obtained by the PS+ subscription is not eligible for the free upgrade to the PS5 version," skriver udvikleren på Twitter.

Spiders gør det dog også klart, at Xbox Game Pass-versionen godt kan opgraderes, da Xbox Smart Delivery automatisk sørger for, at du har den rette version af spillet til din platform.

PS4-versionen af Final Fantasy VII: Remake kan heller ikke opgraderes gratis, hvis man har adgang til spillet gennem PS Plus.

HQ
Greedfall

Relaterede tekster

GreedfallScore

Greedfall

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Spiders Studio forsøger sig med endnu et rollespil, men dette er faktisk deres hidtil bedste. Vi anmelder det spændende Greedfall.Indlæser mere indhold