Dansk
Gamereactor
previews
WWE 12

WWE 12

Peter Pirate Commander Communist går i ringen og varmer op til lammetæsk og kindheste i WWE 12. Chris fortæller.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er noget fascinerende ved at se to fuldvoksne mænd iklædt kostumer med tilhørende alias slå og kaste hinanden i vildskab rundt i en ring, mens publikum råber og skriger efter vold og blod.

Det er en oplevelse af amerikansk karakter, som ikke er særligt udbredt i Danmark. Men til dem, som går rundt med en lille wrestler i maven, er der hjælp at hente hos WWE 12 fra THQ.

WWE 12

Det er det nyeste wrestling-spil fra udgiveren, og efterfølgeren til WWE Smackdown vs Raw 2011. Spillet holder sig til sine wrestling-rødder helt ned til mindste detalje, og man får mere end rigeligt med mulighed for at kunne komme af med ens opbyggede aggressioner. Showet omkring og i ringen er spillets fokus, og man er med helt på første række, når man lammetæver sin modstander synder og sammen med et velplaceret spark i maven. Om ikke andet hvis man skal tro THQ.

Dette er en annonce:

Man har mulighed for at kunne spille op til otte nye wrestling superstjerner udover de sædvanlige, og hvis det ikke er nok, kan man selv skabe sin egen superstjerne fra bunden og bringe ham eller hende til toppen. Foruden selve kampene i ringen kan spilleren skræddersy alt fra en ny superstjerne med eget specielt tilråb til ringens udseende og publikums råb. Udvalget er stort, og man kan nemt bruge meget tid på at finde den helt rigtige farve til sin superstjerne.

WWE 12

Således bliver super divaen Peter Pirate Commander Communist med selvlysende hud født, og jeg må flere gange glædes over min modne tilgang til professionel wrestling. Smilet er stort og sejren så godt som sikret.

Smilet forsvinder dog brat, da min figur kommer i ringen. I forhold til WWE Smackdown vs Raw 2011 er sværhedsgraden i WWE 12 blevet oppet, og det er tydeligt at mærke, da min figur flere gange må en tur i gulvet.

Dette er en annonce:

Spilleren kan gennem et nyt 'Limb Targeting System' vælge præcist, hvilken kropsdel han ønsker at slå efter. At gå efter benene kan være en fordel, hvis din modstander bevæger sig hurtigt. Som tiden går bliver din figur langsommere og dårligere til at kæmpe, og til sidst ender du i gulvet. Men ligesom i virkelighedens wrestling-scene kan superstjerner gøre et comeback, og det samme gælder for WWE 12. I sand superheltestil kan man ved hjælp af boost komme tilbage i kampen og vende tab til sejr. Denne boost holder dog ikke for evigt, og hvis du ikke får besejret din modstander i tide, ender du sandsynligvis i gulvet for alvor.

Der er mange måder at vinde en kamp på i WWE 12. Som nævnt kan man slå sin modstander i gulvet, men man kan også forsøge sig med at benytte submission-systemet. Dette består i at låse din modstander i et jerngreb og holde ham der ind til dommeren siger andet. Din modstander vil selvfølgelig prøve at komme ud af grebet. Skulle det lykkes dig at lægge ham ned, er det tid til at benytte håneretten, men pas på. Intet i WWE 12 er sikkert. Man kæmper med alt, hvad man har.

WWE 12

Spillet indeholder flere forskellige typer af kampe. Man kan tage den klassiske 1 mod 1 med tre forskellige sværhedsgrader eller 1 vs. 1 vs. 1, hvilket giver kampen mere dynamik. Man kan også tage en tag team-kamp, hvor man kæmper 2 mod 2. Således kan WWE 12 vise sig at være et perfekt spil til en lørdag aften sammen med vennerne.
De flagerende fagter i ringen vil sikkert få det bedre smil frem på munden, når man hopper fra 2 meters højde og planter en albue i modstanders bryst. Har man ikke lige et par venner i nærheden, behøver man dog ikke fortvivle. Spillet kommer med en 12 timer lang historiebaseret kampagne, som er mere lineær og konkret i forhold til historien i WWE Smackdown vs. Raw 2011.

Spillet udkommer d. 25 november til Wii, Playstation 3 og Xbox 360, og mon ikke Peter Pirate Commander Communist så igen ser dagens lys, når The Rock skal lammetæves?

WWE 12
HQ
WWE 12WWE 12WWE 12WWE 12

Relaterede tekster

5
WWE 12Score

WWE 12

ANMELDELSE. Skrevet af Danny Palmer - GR EU

THQ og udvikleren Yuke's sadler en smule om med det seneste udspil i deres lange wrestling-serie. Vi har anmeldt WWE 12 og fortæller om det nye her.

7
WWE 12

WWE 12

PREVIEW. Skrevet af Chris Hagen Simonsen

Læs om WWE 12 her. Peter Pirate Commander Communist går i ringen og varmer op til lammetæsk og kindheste. Chris fortæller om THQs kommende wrestling-spil.



Indlæser mere indhold