Dansk
Gamereactor
previews
Mario Kart 7

Lynkig: Mario Kart 7

Velkommen til Lynkig, hvor vi denne gang tager et nærmere kig på det kommende Mario Kart til Nintendo 3DS. Er du nysgerrig omkring en kommende spiltitel, så send dit spørgsmål til vores brevkasse. Vi besvarer dem i form af disse mini-previews.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Alle Nintendos konsoller siden Super Nintendo har haft et Mario Kart-spil, og traditionen fortsætter selvfølgelig med Nintendo 3DS. Og som altid har den italienske blikkenslager og hans kumpaner et par nye tricks i ærmet, udover at hele molevitten kan spilles i stereoskopisk 3D. Vi fortæller dig alt, du behøver vide, i dette lynkig.

Hvem står bag Mario Kart 7?
Nintendo selv udvikler spillet i samarbejde med Retro Studios, der i sin tid slog deres navn fast med Metroid Prime-spillene, og senest har gjort sig positivt bemærkede med Donkey Kong Country Returns. Sidstnævnte var som bekendt en opdatering af en gammel SNES-klassiker, og på den led er det ganske passende, at de nu også sidder bag rattet på Mario Kart. Retro har for længst bevist, at de kan holde fast i alt det, der gjorde en klassiker klassisk, mens de øser på med nye ideer.

Mario Kart 7

Så hvad er det nye i Mario Kart 7?
Uh, der er meget. Stejle hop og dybe vandhuller er velkendte i Mario Kart-sammenhæng, men 3DS-spillet giver begge elementer et helt nyt twist. Alle karts har nemlig fået indbygget deres egen lille drageflyver, så man både kan svæve og manøvrere gennem luften, og - hvis man er dygtig nok - finde nye genveje i banerne. Ligeledes kan man nu også race under vand, udstyret med en lille propel bag på karten, og her bliver både hastighed og styring mærkbart begrænset af de våde omgivelser.

Dette er en annonce:
Mario Kart 7

Hvad med balancen? Jeg er træt af at blive nakket af det blå skjold
Ja, er der noget værre end at give sine venner baghjul et helt løb igennem, for så at blive smadret af et blåt skjold lige før målstregen? Mario Kart-producer Hideki Konno har dog hørt jeres bønner, og lover at man vil tage et grundigt kig på spilbalancen omkring det blå skjold. Ligeledes skulle det "automatiske" powerslide-system fra Wii-spillet være ude, så det igen er dine køreevner, der er i højsædet.

Mario Kart 7

Jeg er vild med topnøgler og olie på fingrene - kan jeg tune min kart i denne omgang?
Jaeh, sådan da. Mario Kart 7 giver dig mulighed for at personliggøre din kart, men vi er langt fra mulighederne fra Forza 3 og Gran Turismo 5. I stedet kan du udskifte dit chassis, din hangglider og dine dæk - sidstnævnte fra bittesmå hjul til massive, monstertruck-agtige sutter, og dine hjul har direkte indflydelse på kartens køreegenskaber - større dæk giver bedre vejgreb offroad men dårligere på selve banen, og omvendt.

Dette er en annonce:
Mario Kart 7

Hvor mange af mine venner kan jeg efterlade i støvet ad gangen?
Nintendo har ikke lagt sig fast på et spillerantal i multiplayer endnu, men ifølge Konno er målet otte spillere - og det vil være uanset om man spiller over lokalt trådløst netværk, eller man går online. Flaskehalsen er i øjeblikket at sikre, at spillet kører med stabile 60 billeder i sekundet med otte spillere, både online og offline og i både 2D og 3D.

Mario Kart 7

Figurer og baner, hvad kan vi vente os der?
Mario, Luigi, Peach, Toad, Yoshi, Bowser, Donkey Kong og en almindelig Koopa Troopa dukkede alle op i E3-demoen af spillet. Nintendo har ikke sagt noget om hvem der ellers kommer med. På banefronten vender klassikere som Airship Fortress og Luigi's Mansion fra DS-spillet tilbage, mens Maple Treeway fra Wii-spillet også er at finde. Desuden har Retro lavet en bane baseret på Donkey Kong Country Returns, komplet med trampolin-blomster og Tiki Goons, der vandrer rundt på banen. Resten af banerne er stadig hemmelige.

Mario Kart 7

Er der andet nyt (eller gammelt)?
I GBA-spillet Mario Kart Super Circuit var der spredt mønter rundt på banerne, og for hver mønt man samlede, steg ens topfart. Der er også mønter i Mario Kart 7, men præcist hvad de gør, ved vi ikke endnu.

Det er ikke alle Mario Kart-titler, der har været lige gode gennem tiderne, men Mario Kart 7 tegner absolut til at blive en af de bedre. Vi glæder os i hvert fald til at få det fulde spil mellem hænderne, når det udkommer senere i år.

Mario Kart 7Mario Kart 7Mario Kart 7Mario Kart 7

Relaterede tekster

Mario Kart 7Score

Mario Kart 7

ANMELDELSE. Skrevet af Christian Gaca - GR DE

De giver den gas igen, vores små venner fra Nintendo. Mario, Luigi, Peach, Yoshi, Bowser, Donkey Kong, Toad, Koopa - og tusindvis af Miis. Vi bringer to anmeldelser af oplevelsen her.

2
Søndagsspecial: 3DS - Mario Kart 7

Søndagsspecial: 3DS - Mario Kart 7

NYHED. Skrevet af Lee West

Det lykkedes os nu at komme gennem en helt søndagsspecial med fokus på Nintendos håndholdte konsoller uden at medtage et spil med Mario i titlen (du ved jo alligevel...



Indlæser mere indhold