Dansk
Gamereactor
previews
The Elder Scrolls V: Skyrim

Lynkig: The Elder Scrolls V: Skyrim

Velkommen til Lynkig, der i dag handler om Skyrim. Er du nysgerrig omkring en kommende spiltitel, så send dit spørgsmål til vores brevkasse. Vi besvarer dem i form af disse mini-previews.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Arbejdet med den femte del i Elder Scrolls-rollespilsserien begyndte allerede nogle måneder efter Elder Scrolls IV: Oblivion udkom. I Elder Scrolls V: Skyrim indtager du rollen som Dovahkiin, der er efterkommer af drageslægten i Skyrim. Skyrim er Tamriels nordligste egne, som er utroligt smukke, frodige og hjemsted for Norderne i Elder Scrolls-universet.

Denne gang er det en betydelig mere smagfuld low-fantasy-verden end hvad vi er vant til at se, med masser af atmosfære og fokus på mystik i Tolkien-prægede omgivelser. Oplevelsen er samtidig mindre slavisk i sin tilgang til eksempelvis professioner, og alt efter hvordan du former din spillestil, har du mulighed for at påtage dig forskellige roller.

Der loves atter engang en enorm spilverden, og til de spillere, der synes at oplevelsen i Oblivion var en tand for gammeldags af udseende og kluntet i styringen, er der masser af godt nyt under solen. Dynamik er nøgleordet i Skyrim.

The Elder Scrolls V: Skyrim
Dette er en annonce:

Har Bethesda lyttet til de mange ønsker om at kunne spille med vennerne? Bliver der multiplayer i Skyrim?
Nej. Dette har været et ønske fra mange fans, men Bethesda har valgt at holde sig til det, som de behersker godt: singleplayer-oplevelsen. Så ingen online-del og ingen multiplayer, men et stærkt eventyr til solospilleren.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Jeg hadede måden fjenderne steg i level på i Oblivion. Er det samme type level-scaling?
Nej, denne gang slipper du for at skulle kæmpe for livet mod en rotte, der pludselig er halvtreds gange stærkere end da du startede eventyret. Forskellige områder vil have forskellige niveau-lofter. Der vil dog stadig være stigende niveau for fjenderne, men i mindre udpræget grad.

The Elder Scrolls V: Skyrim
Dette er en annonce:

Allerede med Oblivion var den ved at se slidt ud. Er det samme gamle motor der driver det her?
Fysikmotoren er blevet opgraderet, der er dynamiske lyseffekter og udover en højere detaljegrad er sandkasseelementet endnu mere fremtrædende nu. Kan du se eksempelvis et tårn i baggrunden, er det ikke bare en pæn baggrund, men et sted du rent faktisk kan besøge. Personerne er heller ikke længere mannequindukker uden sjæl.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Vil Skyrim kunne moddes til ukendelighed som forgængeren?
Ja, The Elder Scrolls V: Skyrim vil lige som sine forgængere understøtte mods, altså brugerskabte ændringer og udvidelser til spillet.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Der har været en del snak om Radiant Storytelling? Hvad er Radiant Storytelling?
Radiant Storytelling er en intelligent tilfældighedsgenerator, der kan aflæse hvordan det går for spilleren, og derefter justere niveauet for de efterfølgende opgaver. Tænk en blanding af Left 4 Deads instruktør-funktion og klassiske Dungeons & Dragons-gamemasters, og du er tæt på.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Glæder I jer?
Ja. Elder Scrolls står for mange på redaktionen som noget af det lækreste indenfor store åbne rollespilverdener, og Skyrim ser ud til at kunne indfri langt de fleste af ønskerne vi har til oplevelsen.

Skyrim ser atter engang ud til at flytte grænserne for Elder Scrolls-serien. Vil du læse hele vores enorme preview, kan du downloade Gamereactor #115 og nyde vores store preview-artikel.

Bladet i PDF-form

The Elder Scrolls V: Skyrim
The Elder Scrolls V: SkyrimThe Elder Scrolls V: SkyrimThe Elder Scrolls V: SkyrimThe Elder Scrolls V: Skyrim

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold