Dansk
Gamereactor
previews
Sonic & Sega All-Stars Racing

Sonic & Sega All-Stars Racing

Jonas har ræset afsted med Segas maskotter i det kommende Sonic & Sega All-Stars Racing for at bedømme om det er en værdig konkurrent til Mario Kart Wii...

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Er det her et Mario Kart fra Sega?
Ganske vist er det er kart-spil med Segas maskotter, hvor du kører på diverse baner og samler power-ups op undervejs. Men Sega har dog sat sit eget præg på spillet, hvilket betyder, at det måske ikke er helt så poleret som Nintendos racer, men til gengæld fyldt med detaljer og arcadestemning.

Det med at det er mindre poleret, må du forklare nærmere
Udvikleren Sumo digital har gjort et godt stykke arbejde, og det er ganske poleret. Der er dog nogle småfejl i den første kode til gengæld oser oplevelsen af spilleglæde, og Sonic & Sega All-Stars Racing er samtidig fyldt med herlige Sega-trivia.

Giv et eksempel på trivia-delen
Hver runde er baseret på et Sega-spil. I Tokyo-To er det klare referencer til Jet Set Radio Future, mens der er fyldt med zombier på House of the Dead-banerne. Virtua-fighter-Jacky, Opa-Opa fra Fantasy Zone, Alex Kidd og selv mere obskure titler som Bonanza Bros. får en plads i solen.

Ryo fra Shenmue dukker også op, og på Wii og Xbox 360 kan du endda køre løb med din Mii eller dit avatar. Ligeledes får Xbox 360 versionen besøg af Banjo-Kazooie.

Dette er en annonce:

Så jeg kan forvente at køre løb med Nights og Toe Jam & Earl?
Desværre ikke, ganske vist optræder Nights i en gæsterolle, men Sega kunne ikke få forhandlingerne igennem med toe Jam & Earls udviklere. Men man kan jo håbe på, at senere succes gør, at de måske dukker op som download engang.

Et lovende partyspil med andre ord?
Helt sikkert. Og da der er planlagt mulighed for at spille fire spillere på samme skærm, skulle der være lagt op til en god omgang hjemmeræs.

Sonic & Sega All-Stars Racing
HQ
Dette er en annonce:
Sonic & Sega All-Stars RacingSonic & Sega All-Stars RacingSonic & Sega All-Stars RacingSonic & Sega All-Stars Racing
Sonic & Sega All-Stars RacingSonic & Sega All-Stars RacingSonic & Sega All-Stars RacingSonic & Sega All-Stars Racing

Relaterede tekster

Sonic & Sega All-Stars RacingScore

Sonic & Sega All-Stars Racing

ANMELDELSE. Skrevet af Michael Kamp Jensen

Michael Kamp anmelder Sonic & Sega All-Stars Racing. Er han helt fra snøvsen, eller har Sega lavet en ægte Mario Kart-basker? Du kan læse anmeldelsen her...



Indlæser mere indhold