Dansk
Gamereactor
previews
Little Big Planet 3

Little Big Planet 3 - hands-on indtryk

Vi har haft fingrene i demoen af Little Big Planet 3 fra Sumo Digital.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

De fejl, der opstod under Little Big Planet 3-delen af Sonys E3-pressekonference, virkede i første omgang som en legesyg og indøvet måde at vise styrkerne i spillets nye coop-fokus. Men efterhånden som Swoop (det fugleagtige sack-dyr) konstant var nødt til at redde de andre figurer, var det tydeligt at noget ikke helt fungerede som det skulle.

Da der ikke kom nogen officiel forklaring, sad vi tilbage med det indtryk at der var et teknisk problem, der var skyld i den let kiksede præsentation. Et problem, der næppe havde noget at gøre med selve spillet, for da vi selv prøvede demoen, var der ingen problemer at spore.

Den store afsløring på E3 var det faktum at Sackboy nu har tre venner med unikke evner, der gør spillets coop-mekanikker endnu mere interessante. Sammen med meldingen om, at alle baner og kreationer fra de forrige Little Big Planet-spil vil virke med 3'eren, er der alt mulig grund til at forvente, at man vil kunne nyde gamle favoritter på nye og spændende (og potentielt spilknækkende) måder, såvel som remixede udgaver der drager fordel af de nye mekanikker.

Little Big Planet 3
Dette er en annonce:

Vi har allerede nævnt Swoop, der flere gange reddede præsentationen under Sonys pressekonference. Derudover er der også Oddsock, et væghoppende hundelignende sack-dyr, der bestemt charmerer. Men den bedste af de nye figurer er nok Toggle. Det er kort sagt en to-i-én-figur, der kan skifte fra Big Toggle til Little Toggle på et øjeblik, og åbner for masser af spændende coop-mekanikker. Vi prøvede en coop-demo - en bane som udviklerne har smidt sammen for at vise hvordan de forventer, brugerne vil lave baner til Toggle - med to Toggles.

Der er selvfølgelig steder hvor den ene spiller skulle hoppe op på et bræt som Big Toggle for at sende Little Toggle på flyvetur gennem luften. En simpel ting som vand er måske den største åbenbaring - synk ned som Big Toggle og skyd til vejrs som en raket ved at skifte til Little Toggle. Det er fremragende brug af fysik. Da Little Toggle er langt hurtigere end sit store modstykke, er der adskillige steder hvor den ene spiller kan løbe i forvejen og tvinge den anden til at respawne - alle kneb gælder i coop-kurrence.

Little Big Planet 3

Da vi sætter os ned for at spille demoen i en kort pause mellem interviews, er det en af de sjældne øjeblikke på E3, hvor man virkelig zoner alt omkring en ud, og bare fokuserer på al den sjov, der sker på skærmen.

Dette er en annonce:

Media Molecule er seriens oprindelige skabere, men i dag består "Little Big Planet-familien" af en række udviklere, blandt andet svenske Tarsier Studios (Little Big Planet Vita såvel som adskillige content-pakker til LBP 1 og 2) og United Front Games (Little Big Planet Karting). Udviklingen af Little Big Planet 3 føres an af Sumo Digital med kyndig vejledning fra Sonys Xdev-division. Sumo er en af Storbritanniens mest produktive studier, og har arbejdet på 34 titler (herunder konverteringer) i det årti, de har eksisteret. Deres første udflugt med LBP var Cross Controller-pakken til Little Big Planet 2, men 3'eren er første gang, de laver deres helt eget spil i serien.

Little Big Planet 3

Eftersom Little Big Planet 3 skal udkomme sidst på efteråret, regner vi med at nye oplysninger vil dryppe ud i lind strøm. En af de store, åbenlyse ting, der ikke er blevet snakket meget om endnu, er creation mode, der sandsynligvis har fået et par nye funktioner som erfarne LBP-skabere kan eksperimentere med. Hvad de er, finder vi forhåbentlig snart mere præcist ud af. Indtil da glæder vi os til november.

HQ
Little Big Planet 3Little Big Planet 3Little Big Planet 3Little Big Planet 3

Relaterede tekster

0
Ny patch til Little Big Planet 3 ude nu

Ny patch til Little Big Planet 3 ude nu

NYHED. Skrevet af Lee West

Vi var ikke ubetinget begejstrede i vores anmeldelse af Little Big Planet 3, selvom det er et fornøjeligt spil. Således var der småfejl, der trak ned i helhedsindtrykket....

0
Se to timer med Little Big Planet 3 her

Se to timer med Little Big Planet 3 her

NYHED. Skrevet af Lee West

Vi vendte tilbage til Little Big Planet-serien med Little Big Planet 3 på PlayStation 4. Her blev Nick og undertegnede imponeret over det brugerskabte indhold i spillet,...



Indlæser mere indhold