Dansk
Gamereactor
previews
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution

Efter 15 år bygger Narutos manga-serie op mod sin afslutning. Vi har prøvet det seneste spil tilknyttet tegneserien, for at se om Bandai Namco matcher dens crescendo.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er tydeligt at CyberConnect2 vil blære sig, måske på grund af det lille jubilæum, udvikleren kan fejre. Naturo Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution er nemlig det tiende konsolspil baseret på den populære anime- og manga-serie.

Der vil være over 100 spilbare ninjaer med, og nogle af dem er skabt eksklusivt til spillet. Der er videoklip fra tre afsnit af anime-serien, kampsystemet er blevet revideret, og der er nye teknikker og modusser. Kampsystemet især er blevet rykket meget tættere på det, vi ville forvente fra en Tekken- eller Soul Calibur-udgivelse.

Naruto-spillene var i forvejen relativt komplekse med hensyn til deres kampsystemer, og alligevel var balancen mellem figurerne og forskellige teknikker ikke altid ideel. Så nu er her et angreb, der kan bryde din modstanders forsvar, såvel som et modangreb.

Til sidstnævnte er man nødt til at observere sine mondstandere nøje, men man kan sætte dem ud af spillet for en kort stund, hvis ens modangreb lykkedes. Der er også en Storm Bar, der låser op for superangreb. Hvad de er, afhænger af den valgte spiltype. Dem er der tre af, og de er hjertet af det nye kampsystem. Afhængigt af om man går efter Ultimate Jutsu, Drive eller Awakening, har man adgang til forskellige angreb og teknikker.

Dette er en annonce:
HQ
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution

Ultimate Jutsu kan bruges solo eller i kombination med visse ninjaer på holdet. Hvis vores Chakra bar når et bestemt niveau, er der to knapkombinationer til at aktivere sin Ultimate Jutsu eller Team-Ultimate Jutsu. Rent visuelt er Awakening-superangrebet det mest spektakulære - og også det er tilgængeligt i to udgaver, Awakening og True Awakening. Uanset hvilket man aktiverer, ændrer ens kampstil sig, og i visse situationer er det endda muligt at transformere sig selv om til en kæmpefigur.

Kun Drive-typen bygger på at kæmpe med en hjælper. Man kan bruge sin makker til enten angreb eller forsvar, og beslutter selv om man vil styre ham manuelt eller lade automatikken herske (sidstnævnte bruger dog væsentligt mere Chakra-energi). Dens superangreb er Attack Seal Barrier, der lader en forsejle sin modstanders specialteknikker i begrænset tid.

Dette er en annonce:

Hver type har fordele og ulemper, og afhænger af personlig preference. Hvor rimeligt og balanceret designet er, er noget vi ikke kan vurdere ud fra vores relativt korte tid med spillet. Under alle omstændigheder må man spille mange gange, før man kan mestre de respektive teknikker.

Hvad angår historien, tager vi et afbræk fra at kæmpe i den Fjerde Shinobi Verdenskrig. Som led i Ninja World Tournament hører vi alt om Akatsukis historie - Ultimate Ninja Storm Revolution fortæller hvor gruppen kommer fra, og hvordan den blev bygget af Pain og Konan. Den historie bliver, som sædvanligt, fortalt mellem kampe. Den nye historie bliver integreret i gameplayet og giver os mulighed for at være del af Akatsukis oprindelse.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution

Masser af berygtede bandemedlemmer, såsom Sasori og Kakuzu, får nye kostumer, designet af seriens skaber, Masashi Kishimoto, og der er en helt ny figur i form af Mecha Naruto, der er udstyret med våben. Grafikken er forbedret, omend det kan være svært at bemærke - serien har altid set godt ud.

En nyhed er Four Ninja Brawl, hvor man kæmper mod tre andre ninjaer. Disse kampe er kun en del af solokampagnen - så man kæmper mod tre computerstyrede modstandere.

Det skyldes det faktum, at alle kampene er specifikt knyttet til plottet. Altså må vi vente til fremtidige spil, inden vi eventuelt ser den samme spiltype dukke op i multiplayer. For nu må det være tilstrækkeligt, at der er fire selvstændige figurer i arenaen sammen, og oven på det får vi også adskillige holdkombinationer, der fører til særligt kraftfulde angreb.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution genopfinder selvfølgelig ikke hjulet. Men det er der heller ingen der forventer eller vil have. Ikke desto mindre har holdet truffet nogle gode beslutninger med hensyn til at holde serien spændende, udover gensynet med Naruto og hans venner.

Du kan se gameplay fra spillet i genudsendelsen af vores Gamereactor Live-program herunder.

HQ
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm RevolutionNaruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm RevolutionNaruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm RevolutionNaruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm RevolutionNaruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm RevolutionNaruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm RevolutionNaruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold