Dansk
Gamereactor
previews
Deus Ex: The Fall

Deus Ex: The Fall

The Fall er en sidehistorie til Deus Ex: Human Revolution. Og det er et mobilspil. Gillen fortæller om spillet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

The Fall er en sidehistorie til Deus Ex: Human Revolution, med den samme blanding af stealth og kampmekanikker, førstepersons- og tredjepersonssynsvinkler, dialogtræer og augmentationsmuligheder. Det byder på fem til seks timers gameplay, og ja. Det foregår på mobilen.

Spillet er et samarbejde mellem nøglemedlemmer fra Eidos Montreal, forfatteren James Swallow (hvis figurer fra Human Revolution-romanen Icarus Effect, Ben Saxon og Anna Kelso, er en vigtig del af historien), komponisten Michael Mann, der er tilbage med en ny lydside, og det New Jersey-baserede udviklerstudie N-Fusion. Spillet udkommer til sommer på iOS (holdet vil ikke sige noget konkret om en eventuel Android-udgave), og vil kunne spilles på tværs af iPad, iPad Mini og iPhone.

Deus Ex: The Fall

Vi fik selv lov at prøve spillet til afsløringen, og grafisk lægger det sig tæt op af versionerne til hjemmekonsollerne. Spillets ikoniske gyldne og sorte stil giver en blødhed til de skarpere kurver, man ville forvente på figurer og omgivelser i et mobilspil. Der er flere forskellige styringsformer, og de traditionelle virtuelle sticks får selskab af en række muligheder for touch- og tap-baserede muligheder, såvel som et udvalg af automatiske og manuelle systemer til at tage fjender ud med augmentationer eller de almindelige våben. Gennem en stor undermenu kan man justere styringen lige som man vil have den.

Dette er en annonce:

Ifølge Eidos Montreal har spillet været undervejs i omkring et år, og de betragter det som et regulært afsnit i serien, snarere end en tilforladelig afstikker. Det foregår mens Adam Jensen kommer sig over sine skader i starten af Human Revolution, og selvom Sarif-agenten ikke dukker op i The Fall (det får vi i hvert fald at vide), vil der være nogle kendte ansigter i form af de lejesoldater, Jensen kom i karambolage med i løbet af sit eventyr. Da vi møder Saxon i starten af spillet, arbejder han faktisk sammen med lejesoldaterne, indtil en række begivenheder der får ham til at stille spørgsmålstegn ved hvad han gør med sit liv.

Ben Saxon er tidligere SAS-soldat, og lige så kompetent som Adam, når situationen spidser til. Hovedpunkterne i historien er stadig hemmelige, men det omhandler blandt andet, at Saxon bliver tvunget tilbage i aktiv tjeneste for at opspore stoffet Neuropozyne, der bruges til at holde folk med augmentationer på ret køl. Et problem, Anna er ramt af, da vi møder de to.

Deus Ex: The Fall
Deus Ex: The Fall
Dette er en annonce:

Augmentationer er stadig en stor del af historien, og ved at indsamle Praxis kan du opgradere din cybernetiske krop med mere muskelstyrke og evner som usynlighed. De er ikke nuppet direkte fra Human Revolution, men her er 24 forskellige evner, og det udførlige overbliksbillede forsikrer om, at dette på ingen måde er en nedbarberet udgave af forgængeren.

Du skal stadig opbygge et arsenal af våben og beslutte dig for hvorvidt du foretrækker stealth eller aggressive fremgangsmåder. Men kufferten fra Human Revolution er droppet, og derfor kan du i The Fall gemme på alle de nogle-og-tyve skydevåben, og personliggøre dem alt det du vil. Der vil være mulighed for at købe dig adgang til dem, men udviklerne lover, at vi ikke behøver bruge flere penge end indkøbsprisen på spillet, for at få det fulde udbytte.

Deus Ex: The FallDeus Ex: The Fall

Holdet er bevidst om formatets grænseflade, og forsøger at give spillerne både den klassiske styring og en simplere version (så de kan tiltrække et større publikum). Selvom de mange ikoner og udskiftelige drop-down-menuer ligger subtilt og naturligt langs kanten af skærmen, kan det stadig hurtigt blive overvældende. Vores fem minutter lange tur med demoen var alt for kort til at vurdere, om vi kan vænne os til setup'et. Dog kan alle blive enige om, at hacking-minispillet vil fungere fint med touch-skærm.

Vi har spillet på iPad, og iPad Mini-udgaven gik også på omgang til præsentationen. Spillets forventede længde taget i betragtning, virker den mindre tablet som den ideelle platform til spillet - lavere vægt end iPad, større skærm end iPhone. Uanset hvad, ser The Fall lovende ud.

Deus Ex: The Fall
Deus Ex: The FallDeus Ex: The FallDeus Ex: The FallDeus Ex: The Fall

Relaterede tekster

6
Deus Ex: The FallScore

Deus Ex: The Fall

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Square Enix presser Deus Ex ned på tablet og mobil med Deus Ex: The Fall. Lee og Gillen anmelder

0
Deus Ex: The Fall ude nu på PC

Deus Ex: The Fall ude nu på PC

NYHED. Skrevet af Lee West

Deus Ex: The Fall tager nu springet fra mobiler til PC. Det sker en uge tidligere end forventet. Vil du spille med på den episodiske serie, så kan kan det altså ske fra i...

0
Deus Ex: The Fall ude nu

Deus Ex: The Fall ude nu

NYHED. Skrevet af Lee West

Square Enix har nu udgivet iPad- og iPhone-spillet Deus Ex: The Fall en dag før planlagt. Prisen er 45 kroner og om det er pengene værd, kan du læse her på sitet klokken...

1
Deus Ex: The Fall

Deus Ex: The Fall

PREVIEW. Skrevet af Gillen McAllister

The Fall er en sidehistorie til Deus Ex: Human Revolution. Og det er et mobilspil. Gillen fortæller om spillet.

0
Deus Ex: The Fall også til Android

Deus Ex: The Fall også til Android

NYHED. Skrevet af Lee West

I et interview med Gamereactor fortæller Jean-Francois Dugas, Executive Game Director på det kommende mobilspil Deus Ex: The Fall, at der også er planlagt en...



Indlæser mere indhold