Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
previews
Saints Row

Vi kigger nærmere på karaktertilpasningen i det nye Saints Row

Vi har fået et indblik i hvordan du tilpasser din oplevelse i Saints Row.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Muligheden for at pimpe både dig selv og dine omgivelser har altid været en ret afgørende del af Saints Row-serien lige siden Saints Row 2 blev lanceret. Volition var dengang faktisk ret langt fremme, og tilbød et ret sammenhængende og avanceret system, der gjorde at du kunne personligt tilpasse en lang række parametre. Siden da, i senere kapitler, er denne del af oplevelsen kun blevet udbygget.

Men til august ser vi, for første gang, et større reboot af Saints Row-serien, men det betyder ikke at at udviklerne har i sinde at droppe denne afgørende del af seriens DNA. Vi har været vidne en til ret omfattende demo af de her tilpasninger, og kan nu fortæller jer lidt mere om hvad du har i vente. Så har Volition valgt at skrue ned for tilpasningsgraden med henblik for at forøge realismen? Lad os bare sige at svaret på det spørgsmål er et rungende nej. Jeg kan i stedet slå fast, at der er virkelig, som i virkelig mange ting du kan skrue på.

HQ

I stedet for bare at tilbyd en lettere udbygget suite baseret på tidligere udgaver, så har Volition skruet op på alle parametre, og tilbyder tilpasning på et helt nyt niveau. Det starter naturligvis med din helt egen hovedperson, hvor der virkelig ikke er mange begrænsninger. Enhver der ønsker en macho karakter med hud der ligner stål, eller krom, men kombinerer det med en stemme der lyder som at du har taget helium - jamen, det kan du da.

Dette er en annonce:

Og når jeg siger; "hud som stål", så mener jeg det bogstaveligt. Der er en lang række teksturer du kan bruge til at få dit udseende til at se præcist ud som du ønsker. Skal huden ligne skinnende blå gummi, eller hvad med træ med knaster og årer - ja, det kan du også. Du kan også blande køn lige som du ønsker, og der er et utal af værktøjer lige meget hvad du vælger. Faktisk kan du lave din egen udgave af Batman-skurken Two-Face, eftersom du kan opdele ansigtet i segmenter, og arbejde på et individuelt segment. Det betyder at du kan forme en del af ansigtet på en meget specifik måde, for så at benytte dig af helt andre værktøjer på de resterende dele.

Saints Row
Saints RowSaints Row

Men hvorfor stoppe der? Volition introducerer også muligheden for at manipulere med karakterens tænder, eller at bytte hele kropsdele ud med proteser, eller sågar have kontaktlinser på der ligner lige det du ønsker. Sådan forholder det sig i øvrigt også med tøjgenstande, hvor Volition også kan afsløre at du kan have forskellige lag tøj på oven på hinanden. Det lyder ikke af meget, men det gør at du har utrolig meget frihed i forhold til hvad du har på og hvordan - du kan sågar redigere i disse genstande ved eksempelvis at have bukser på med en udskæring et... sted.

Dette er en annonce:

Kort sagt; niveauet er personlig tilpasning er ret imponerende. Det behøver jo ikke at betyde at spillet enten er fantastisk, eller skuffende, men lige præcis det her aspekt er virkelig gennemført. Men det gælder jo ikke bare karakteren, det gælder også for alt andet du har med at gøre. Skal dit personlige køretøj ligne et piratskib? Eller hvad med en Tron-lignende Lightcycle?

Biler er nemlig også et aspekt hvor Volition tydeligvis har brugt masser af ressourcer på at sikre et specifikt niveau af tilpasning. Jo, du kan lave om på fælge, smide en spoiler på eller gå amok med lakeringen, for ikke at glemme at du kan smide anhængertræk på bilen og hive en gigantisk betonkugle efter dig igennem gaderne, men det er mere end det.

Der er over 80 forskellige biler i det nye Saints Row, og du kan pille lige så meget ved hver af disse som du ønsker, og du kan i den forbindelse ændre motorlyd, horn, boosts og indsætte sjove gimmicks som katapultsæder.

Den her frihed er også at finde blandt spillets våben. Hvorfor blive spist af med kedelige skins, når du kan ændre tekstur, farver og sætte klistermærker på? Faktisk, og det her var en ret vild del af præsentationen, kan man også ændre hvert våbens form. Du kan altså skabe en shotgun der ligner en paraply, eller en bazooka der ligner en guitarkasse, så du kan rende rundt som en ægte mariachi.

Saints Row
Saints RowSaints Row

Til sidst er der ens crib eller base. Præcis hvor mange af disse der er vides endnu ikke, men her kan du ligeledes pynte med ildspyende statuer, swimming pools formet som lige du ønsker. Og det stopper ikke engang her (nu er jeg træt af at sige det, men du ved, det er ret rammende her) for du kan sågar forme hele nabolag.

Præcis hvordan det føles at spille Saints Row, ja det bliver i sidste ende det mest afgørende, men hele tilpasningen, som også kan betragtes som vigtig del af seriens arv, virker til at være intakt her.

Relaterede teksterIndlæser mere indhold