Dansk
Gamereactor
nyheder
Pokémon Diamond/Pearl

Pokémon har annonceret en ny Remake af Pokémon Diamond og Pearl

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ved den seneste Pokémon pressemeddelelse i forbindelse med Pokémons 25 års jubilæum d. 27 februar fik fans en ordentlig overraskelse. Længe har fans ønsket remakes af de gamle klassikere, og nu blev det endeligt til en realitet. Pokémon Diamond og Pearl får en remake version: Pokémon Brilliant Diamond og Shining Pearl.

Begge versioner er tro mod klassikerne for 16 år siden, og er på vej genskabt til Nintendo Switch. Remake versionerne bliver udviklet af ILCA som også arbejdede på Pokémon Home, og instrueret af Yuichi Ueda og Junichi Masuda (som instruerede de originale spil). Eventyret kommer til at have ny forbedret grafik, flotte nye farver og alt dét som du forventer af en remake version. Du kommer til at rejse igennem genkendte områder endnu en gang i Sinnoh-regionen.

Pokémon Brilliant Diamond og Shining Pearl udkommer senere i 2021 til Nintendo Switch.

Kommer du til at vælge Turtwig, Chimchar eller Piplup, når du endnu en gang kommer til at spille denne Pokémon klassiker igennem i dets remake version?

HQ
Pokémon Diamond/PearlPokémon Diamond/Pearl

Relaterede tekster

Pokémon Diamond/PearlScore

Pokémon Diamond/Pearl

ANMELDELSE. Skrevet af Kristian Troelsen

Pokemon-kræene angriber DS'en til glæde for alle træner-fans. Kristian Troelsen har spillet det seneste spil i en serie, der nu lider af metaltræthed.Indlæser mere indhold