Dansk
Gamereactor
nyheder
Metal Gear Rising: Revengeance

Platinum Games vil pludselig fejre 10 års jubilæum for Metal Gear Rising

Kommer der mon det der remaster så?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rygterne har i månedsvis svirret om et storstilet remaster af Metal Gear Rising: Revengeance, som en del af Konamis brede planer om at puste nyt liv i serien. Og noget tyder på at det falder meget godt sammen med en ret overraskende afsløring fra udvikler PlatinumGames' side.

De har nemlig afsløret via Twitter, at de ønsker at fejre det originale spils 10 års jubilæum d. 21 februar, og det sker som sagt midt i en debat hvor fans kræver enten en fortsættelse eller et remaster af det originale spil.

Det kommer desuden efter at stemmeskuespilleren bag Raiden-karakteren, Quinton Flynn, har sagt "stay tuned" til fans der netop bad om et nyt spil.

Vi krydser fingre.

Metal Gear Rising: Revengeance

Relaterede tekster

3
Her er Games with Gold-udvalget for marts

Her er Games with Gold-udvalget for marts

NYHED. Skrevet af M

Ja, i denne omgang var Microsoft kun en time foran Sony hvad angår afsløringen af deres Games With Gold-udvalg for marts måned, så begge nyheder serveres samtidig til en...

3
Se Metal Gear Rising: Revengeance til PC

Se Metal Gear Rising: Revengeance til PC

NYHED. Skrevet af Lee West

Konami har nu sendt en stak billeder ud for deres kommende Metal Gear Rising: Revengeance. Den står på hævne-hævn, omhævn og andre volapyk-ord, når spillet indtager PC i...Indlæser mere indhold