Dansk
Gamereactor
nyheder
Phoenix Point

Phoenix Point bliver også eksklusivt til Epic Games Store

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Epic Games har tidligere slået fast, at de ønsker at konkurrere med Steam, der tidligere stort set har haft monopol på PC-distributionsmarkedet, og det gør de blandt andet ved at tilbyde bedre forhold for udviklerne, og ved at sikre eksklusiver.

Tidligere har både Metro Exodus og The Division 2 droppet Steam til fordel Epic Games Store, og nu følger endnu et spil trop. Julian Gollop, der er en af de originale skabere bag XCOM, har arbejdet længe på en spirutuel efterfølger ved navn Phoenix Point, og dette spil ved vi nu bliver Epic Games Store-eksklusivt.

I en ny video forklarer Gollop at selvom den originale Kickstarter-kampagne beskrev som spillet som værende på vej til Steam og GOG, så er forholdene bare en del bedre ved at udgive på Epic Games Store. Derudover varer eksklusiviteten ét år.

Desuden siger udvikleren "undskyld" ved at gøre samtlige betalte udvidelser der ankommer efter spillets lancering og et år frem derefter gratis for dem der allerede har støttet op om spillet frem til i dag.

Spillet står til at udkomme til september til PC og Xbox One.

HQ
Phoenix Point

Relaterede tekster

1
Phoenix Point forsinket til december

Phoenix Point forsinket til december

NYHED. Skrevet af Carl Nielsen

Snapshot Games er i øjeblikket igang med Phoenix Point, en spirituel efterfølger til Xcom-serien fra seriens skaber Jullian Gollop, men vi kommer ikke til at spille det...



Indlæser mere indhold