Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Philips Hue Gradient Signe

Philips Hues Signe-serie opdateres med gradient lys.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Der kan sagtens være nogle der kigger på Philips Hue Signe-lamper, som bådes fås i bord- og standerlampe udgaver, og synes at den ser lige lovlig futuristisk ud. Det er sågar let relativt hurtigt at vedkende sig det, for designerne bag har tydeligvis ønsket at konstruere og designe noget lidt mere moderne, noget næsten nynordisk, om man vil.

HQ

Samtidig er det dog værd at pointere, at Signe spiller en lidt anderledes funktion end de foregående lamper fra Philips Hue, fordi hvorimod de tidligere var designelementer i hjemmet på egen hånd, bare udstyret med en Hue-pære, så er Signe ment manden bag scenetæppet, et stykke hardware der overleverer en mere signifikant effekt end nogle af deres andre lamper.

Med andre ord; det er ikke meningen at du skal lægge mærke til selve lampen, det er derfor at den er så tynd, det er meningen at du skal kigge på det gradiente lysshow der kan afgive med netop den unikke form den har.

Philips Hue Gradient Signe

Og hvad er det så for en form? Jo Signe er en base, hvor eksempelvis strømforsyningen sidder, og derfra vokser en ret tynd... ja, pind er vel den mest rammende beskrivelse. Hele den ene side af den her pind er én lang light strip, der kaster lys i en bred kaskade fra sig. Det betyder at Signe faktisk er direkte designet til at være vendt væk fra rummet, og i stedet kaster lys op af væggen.

Dette er en annonce:

Det er ikke første gang vi har set Hue eksperimentere med den slags, og det der med at forvandle rummets vægge til et kanvas kan give mere behagelig lyssætning, end hvis det er pæren, eller lampen, selv der skal stå for det.

Det er bare det ene trick, for det her er ikke hvilken som helst Signe, det er en Gradient Signe, som betyder at udover at kunne tilbyde enkelte farveprofiler, som man kan med alle RGB Hue-produkter, så er det en gradient, som betyder at der er en glidende overgang mellem de mange lyszoner i lampen. Det giver langt flere muligheder i forhold at forme præcis den profil du ønsker til et givent rum, og netop fordi Signe-lamper kaskader lys op af en overflade, så kommer det også bedre til udtryk.

Prisen er måske lidt høj, cirka 1500 kroner herhjemme, men kvaliteten er ikke til at tage fejl af, og i forhold til hvor varieret et værktøj Signe Gradient kan være, så er det faktisk bedre givet ud end ved første øjekast.

Vi fik heldigvis den hvide udgave til test, for det er svært at se et hjem hvor den sorte gør sig bedst. Netop det at selve lampen er hvid gør netop at den smelter i ét med tapetet, eller måske snarere malingen, og at brugerens fokus helt og holdent er på lyset der produceres, snarere end hardwaren selv.

Dette er en annonce:
Philips Hue Gradient Signe

Og alt det andet der gør Hue til et overlegent system er her stadig. Nem opsætning, bedre brugerflade, glimrende pålidelighed, samt noget der først for nylig er gået op for mig; Netop fordi Hue-kontrol sker igennem ens Hue Bridge, tæller samtlige pærer og lamper kun for én IP-adresse på din router. Det er de små ting, men herfra er dommen rungende klar - Hue er den overlegne producent til det smarte hjem, og Signe Gradient er kun endnu et glimrende eksempel på det.

Desuden ruller de snart Spotify-integration ud, som automatisk synkroniserer lys og lyd, og det tester vi snarest i en separat artikel - stay tuned!

09 Gamereactor Danmark
9 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold