Dansk
Gamereactor
nyheder
Path of Exile

Path of Exile-udvikler udtaler sig omkring konsoludgaven af spillet

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Path of Exile er endeligt landet på Xbox One efter fire års PC-eksklusivitet, og nu fortæller udvikleren Grinding Gear Games omkring konverteringen fra PC til konsoludgaven af spillet.

Grunden til at udvikleren har valgt at fokusere på en Xbox One-udgave først fremfor en PlayStation 4-udgave er fordi spillets kode er stort set identisk med PC-udgaven af spillet. Microsoft har gjort et stort nummer ud af at gøre det utroligt let for udviklerne at konvertere et PC-spil over på Xbox-platformen. Det hjalp selvfølgeligt også, at en Xbox Technical Account Manager kom til en af spillets konferencer, hvor han spurgte om udvikleren var interesseret i at få deres spil på Xbox-platformen.

Udvikleren er dog kede af at det ikke er muligt at kunne skrive med andre spillere, da det sociale aspekt i spillet dør ud. i PC-udgaven er det nemlig muligt at skrive i en offentlig chat mens man er ude og slagte monstre, og dette er af gode grunde ikke muligt på en konsol.

Fans af spillet bør også glæde sig hvis de er kommende ejere af Xbox One X, da holdet har fortalt at spillet kommer til at understøtte 4K og 60 billeder i sekundet på den nyeste konsol.

Path of Exile

Relaterede tekster

4
Path of Exile kommer til Xbox One

Path of Exile kommer til Xbox One

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Det populære free-to-play-spil Path of Exile har længe været eksklusivt for PC-spillerne, men nu får Xbox One-spillere også mulighed for at prøve kræfter med Hack N...Indlæser mere indhold