Dansk
Gamereactor
nyheder
Path of Exile

Path of Exile afslører ny udvidelse til april med ny teaser

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Grinding Gear Games, studiet bag det gratis action-eventyr spil, Path of Exile, har løftet sløret på deres kommende udvidelse kaldet Ultimatum og udgivelsesdatoen. Udvidelsen udkommer d. 16 april til PC og 21. april til konsoller, og bliver for alvor afsløret i dybden d. 8 april.

På trods af teaserens korte længde afslører den alligevel, at Vaal-fjenden er involveret og fremviser nogle nye evner og monstre. Desuden er der en lille overraskelse i slutningen af teaseren - nemlig Path of Exile 2's logo. Der har ikke været nyt om eftefølgeren siden ExileCon 2019, og det bliver spændende at se hvad Grinding Gear Games har oppe i ærmet til d. 8 april.

Lige nu er Path of Exile tilgængelig på PS4, Xbox One og PC, og fortsætter med at udgive gratis opdateringer og udvidelser, og der er en ny patch 3.14 på vej, som ankommer i tide med Ultimatum udgivelsen i slutningen af april.

Selvom Grinding Gear Games forhåbentlig afslører Path of Exile d. 8 april, så skal fans altså vente en del tid endnu for at få fingre i spillet, da beta testingen først begynder i 2022. Men hold jer opdateret på nyheder omkring den kommende udvidelse og efterfølgeren i de kommende uger!

HQ
Path of Exile

Relaterede tekster

4
Path of Exile kommer til Xbox One

Path of Exile kommer til Xbox One

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Det populære free-to-play-spil Path of Exile har længe været eksklusivt for PC-spillerne, men nu får Xbox One-spillere også mulighed for at prøve kræfter med Hack N...Indlæser mere indhold