Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Marvel's Avengers

Påmindelse: Marvel's Avengers er lige nu på udsalg inden det bliver fjernet for evigt

Hvis du godt kunne tænke dig at købe spillet til en brøkdel af dets oprindelige pris, skal du se at få det gjort.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Marvel's Avengers fra Square Enix viste sig ikke at blive den store succes, som hverken fans, udvikleren eller udgiveren havde håbet på. Spillets mange mikrotransaktioner og live service-elementer bidrog gevaldigt til en overvældende negativ modtagelse fra både anmeldere og forbrugere.

Square Enix valgte derfor at trække stikket på yderligere understøttelse af spillet, og tidligere i år blev det annonceret, at spillet bliver gjort utilgængeligt at købe den 30. september. Er du Superhelte-fan, eller ønsker du bare selv at vurdere spillet, så bør du altså slå til nu, mens du stadig har muligheden.

Der er dog en anden god grund til at trykke på aftrækkeren lige nu. Der er nemlig intet mindre end 90 % rabat på spillet via Steam, og det samme gælder på Xbox og PlayStation. Vælger du at købe det, er der ingen der kan tage det fra dig, men du skal til at træffe din beslutning, inden spillet for evigt går i glemmebogen.

Marvel's Avengers

Relaterede teksterIndlæser mere indhold