Dansk
Gamereactor
nyheder
Palworld

Palworld havde et budget på under 46 millioner kroner

Pocketpair kigger ind i "at få spillet ud på flere platforme".

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi hører tit om, hvordan spil-budgetterne eksploderer for tiden, men en af 2024's største succeser er et bevis på, at massive hit ikke behøver at koste en formue.

I et interview med Bloomberg kunne Pocketpair CEO Takuro Mizobe afsløre, at budgettet på Palworld var under 1 mia. Yen, hvilket svarer til under 46 millioner kroner. Det kan lyde dyrt, men store spilsucceser har typisk budgetter der langt større - uden i øvrigt at sammenligne de to spil, så havde Marvel's Spider-Man 2 et budget på over 2,1 milliarder kroner og Palworld har 2,5 gange flere spillere.

Mizobe siger også, at Palworld at indtjent dem "tens of billions of Yen", hvilket vil sige at det har indtjent mindst 10 gange sit budget ind igen, men det får dem ikke til at stoppe her. Pocketpair er "in talks to bring Palworld to more platforms" siger Mizobe.

Palworld er kun ude på Xbox og PC og kort efter lanceringen var der forlydender om, at en PlayStation 5 version var på vej, men det har vi ikke hørt mere om. Men det lyder som om, at der arbejdes på at få spillet ud til endnu flere spillere, end de mindst 25 millioner, som allerede er om bord i spillet.

Palworld

Relaterede teksterIndlæser mere indhold