Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch-verdensmesterskaberne vender tilbage

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den såkaldte Overwatch World Cup var en stor succes sidste år, hvor Sydkorea dominerede og vandt mesterskabet, og nu har Blizzard afsløret at turneringen vender tilbage. Finalerne afholdes ved BlizzCon senere på året.

Blizzard har sagt at de lige nu sporer præstationerne blandt de 100 bedste spillere fra hvert land, og næste måned vil de benytte statistik til at afgøre de 32 bedste lande i verden. Derefter vil der være kvalifikationsrunder, så er du en af de bedste spillere i Danmark, og skulle Danmark på mirakuløs vis være blandt de 32 bedste lande, så er der en god chance for at du skal deltage, og repræsenterer Danmark ved verdensmesterskaberne.

Det er også muligt for hver af de 32 lande at oprette en såkaldt 2017 Overwatch World Cup National Committee, med tre eksperter der bestemmer landets tre repræsentanter. Blizzard vælger 10 nominerede til denne komite, og spillerne stemmer så på hvem der skal sidde i den.

Blizzard har flere konkrete detaljer om mesterskaberne via deres blog, og du kan samtidig besøge den officielle hjemmeside.

Hvem kan udfordre Sydkorea i år?

Overwatch
Photo: Blizzard

Relaterede tekster

Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet af Carl Nielsen

Blizzards populære hero-shooter er landet på Switch, men er det værd at spille på Nintendos knap så kraftige konsol?

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Det er 18 år siden Blizzard sidst har lavet et spil, der ikke var en to'er eller afledt af et etableret hit. Overwatch er en ny retning for studiet - og et af de bedste spil i sin genre.



Indlæser mere indhold