Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Overwatchs Profit-æra er slut

Den beskrevne GOAT af DPS har besluttet at gå på pension fra esports.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er kun et udvalg af personer, der havde både talentet og forpligtelsen til at holde fast i Overwatch esports siden før Overwatch League æra og derefter i løbet af den franchiserede liga.

En sådan spiller var Park "Profit" Joon-yeong, en DPS-spiller, der startede med GC Busan, før han sluttede sig til OWL i sin indledende sæson som en del af London Spitfire (hvor han blev verdensmester) og derefter flyttede til Seoul Dynasty for at konkurrere på sin hjembys hold i de sidste fire år af sin karriere. Med en så stor karriere bag sig er Profit blevet kendt som DPS's GOAT, en titel, han tjente efter at have landet flere priser og rekorder i løbet af sin tid på konkurrencescenen.

Men æraen med Profit er forbi. Han har meddelt, at han går på pension ikke kun fra Overwatch esports, men fra esports generelt. Når vi taler om denne beslutning, tilføjer Profit: "Det er en skam, at jeg er nødt til at gå på pension, men jeg lærte og oplevede meget som esportsspiller.
"Jeg var i stand til at komme så langt og opnå denne store karriere på grund af jer alle."

"Jeg vil aldrig glemme den kærlighed, som I sendte mig."

I det væsentlige skal du ikke forvente at se Profit tænde Overwatch Champions Series i den asiatiske division snart.

Overwatch 2
Photo: Overwatch League

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold