Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch og Rocket League slutter sig til British Esports Championships

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

British Esports Association har afsløret at skoler og colleges på tværs af hele England nu kan skrive sig op til at deltage i de første British Esports Championships, hvor både Overwatch og Rocket League for nylig er blevet tilføjet til udvalget af spil, der allerede inkluderer League of Legends.

Turneringen er for alle imellem 12 og 19, og er Englands hidtil største eSportssatsning i samarbejde med skoler og colleges. Selve turneringen begynder d. 10 oktober.

"We're delighted to have acquired the official licenses for Overwatch and Rocket League, which join League of Legends in our first full Championships. These are all fantastic competitive games which I'm sure will give students, teachers and parents a real taste of esports and inspire them to discover its benefits and look at what else the industry has to offer."

Ønsker du at se noget lignende herhjemme?

Overwatch

Relaterede tekster

Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet af Carl Nielsen

Blizzards populære hero-shooter er landet på Switch, men er det værd at spille på Nintendos knap så kraftige konsol?

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Det er 18 år siden Blizzard sidst har lavet et spil, der ikke var en to'er eller afledt af et etableret hit. Overwatch er en ny retning for studiet - og et af de bedste spil i sin genre.



Indlæser mere indhold