Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Overwatch League-sæsonen 2023 er allerede slut for to hold

Både Vegas Eternal og Los Angeles Valiant har undladt at kvalificere sig til eftersæsonen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mens der er en uges grundspilsspil tilbage i 2023 Overwatch League-sæsonen, er sæsonen allerede slut for to hold. Efter en 0-16 kampagne for Vegas Eternal og en 2-13 kampagne for Los Angeles Valiant, har begge hold nu undladt at kvalificere sig til Playoffs eller Play-Ins turneringen, hvilket betyder, at deres sæsoner reelt er forbi.

På den anden side af ranglisten har tre hold allerede opnået Playoffs-pladser, hvor disse er Atlanta Reign, Florida Mayhem og Houston Outlaws. Ser man på Play-Ins, har Boston Uprising, Vancouver Titans, San Francisco Shock, Toronto Defiant og London Spitfire alle landede pletter her, med New York Excelsior, Washington Justice, og Los Angeles Gladiators kæmper i øjeblikket om de resterende to pladser i Play-Ins og eftersæsonen generelt.

Med en sidste uges grundspilsspil kan du finde programmet lige her.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold